VAALEANPUNAINEN ASU

Vaaleanpunaista ei ihan hirveästi vaatekaapistani löydy, asusteissa sitä tykkään kyllä käyttää piristämään muuten tummaa asua. Kuitenkin etenkin kesällä nudet ja vaaleanpunaiset sävyt sopivat tosi kivasti ruskettuneen ihon kanssa ja tässäpä olisi yhdet vaaleanpunaiset asukuvat.

Kirjoittelin tovi sitte täällä Holebrook Swedenin vaatteista, joihin olen ollut kovin tyytyväinen. Merkin edustaja bongasi kirjoitukseni ja oli kovin mielissään, että olin tykännyt vaatteiden laadusta ja  ulkonäöstä. Sainkin hänen kauttaan vielä pienen paketin näitä Holebrook Sweden vaatteita ja siellä oli mm. täsä kaunis Mariette neule. Väri tässä on ihana haalea roosa, virallisesti nude. Sopii kyllä aika monen alaosan kanssa yhteen.

Siinä edellisessä kirjoituksessani minulla oli mm merkin ihana trikoinen maxihame sekä valkoinen puuvillaneule ja bongasinkin nyt, että ne ja tämä neule ja paljon muutakin merkin vaatteita on -30% alessa täällä. Jos siis tykästyit edellisen kirjoitukseni Holebrook tuotteisiin tai tähän neuleeseen niin tsekkaahan ihmeessä tuo ale. Sieltä löytyy alesta myös tämä jo aikaisemmin ihailemaani Rafaela t-paita. Se on muutes tosi ihana, sellainen oli nyt tuossa saamassani paketissa ja siitä laittelen tänne asukuvia vielä myöhemmin.

Leviksen farkkushortsit ovat olleet ehkä eniten käyttämäni shortsit tänä kesänä. Itselläni on ne vaaleat, keskisiniset ja nämä vaaleanpunaiset. Koko minulla on näistä 26, vastaa siis mielestäni hyvin kokoaan. Nämä vain paranevat käytössä ja suosittelen kyllä ehdottomasti näitä shortseja muillekin!

Tuolla House of Brandonilla on nyt myös menossa kesäalet ja lisäksi kamppanja, jossa saa kaikista Noisy May, Vila, Vero Moda ja Only tuotteista -20% alen koodilla BRANDS. Koskee myös syksyn uutuuksia.

*neule ja shortsit saatu
**sis mainoslinkin

    Lue lisää