ALEHINNAT PUOLIKSI

 Vink! Elloksella starttasi juuri loppuale, jossa saa -50% lisäalen jo alennetuista tuotteista! Tämä on aina ollut odotettu lisäale ja nytkin sieltä löytyy tosi kivoja juttuja huippuedullisilla hinnoilla. Ale koskee elloksen oman malliston tuotteita ja mukana on myös sisustustuotteet. Elloksen omalla mallistolla on mielestäni aivan ihania mattoja ja petivaatteita ja näissä elloksen stailauskuvissa onkin käytetty suurilta osin elloksen oman merkin tuotteita.

Kuvista löytyy kivasti inspiraatiota omankin kodin sisustukseen ja tosiaan monet tuotteista nyt huippu hyvällä alella. Tästä linkistä klikkaamalla ale aktivoituu suoraan ja näet heti pelkästään elloksen oman malliston sisustuspuolen tuotteet, joita alennus koskee. Toki ale koskee myös naisten/lasten/miestenvaatteita, kenkiä jne. Koodilla saa myös -30% alen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta!

Itse aion tilata nämä oljenkeltaiset pussilakanat ja ehkä myös nuo vaaleanpunaiset. Olen kuullut niistä paljon kehuja ja nyt saa kyllä tosi hyvällä hinnalla.

Elloksella on muutama muu hyvä kampanja sisustuspuolella myös, tästä linkistä näet kampanjassa olevat aletuotteet, myös merkkituotteet kuuluvat tähän.

*sis mainoslinkkejä

  • Ida hhh
    25.7.2018 at 07:44

    Ei tällaisia ale-vinkkejä saa jakaa koska nyt tuli tilattua ihan liikaa vaikka mitä! 😀 haha no ei sentään, ihan mielettömiä juttuja heillä alessa!

Lue lisää