KESÄMEKKOSUOSIKKI (JA NYT -50% ALESSAKIN)

Kelit ovat kyllä suosineet lomalaista ja ensi viikoksikin on luvattu upeaa hellesäätä. Nyt onkin kesämekot päässeet käyttöön useammin kuin parina viime kesänä yhteensä!

Tässä muttama kuva tämän hetkisestä suosikkimekostani, tuosta Lexington Companyt Elana long dress mekosta. Vinkkinä, että tätä löytyy Lexingtonin verkkokaupasta vielä S koossa puoleen hintaan täältä, samoin myös aikaisemmin päälläni näkynyt ihana raidallinen hame puoleen hintaan S koossa täällä.

Olen tilannut paristi Lexingtonin verkkokaupasta ja kaikki on mennyt aina hyvin. Paketti tulee kotiin asti noin viikossa. Siellä oli tosi paljon tuotteita -50% alella, kannattaa tsekata jos merkin vaatteista tykkäät!

Minusta tässä mekossa on tosi kaunis leikkaus ja materiaali on mukavaa trikoota. Itselläni on tästä S koko, sillä tykkään vähän väljemmästä mallista kuin ihan ihonmyötäisestä. Mekossa on sivulla kivat halkiot, joten tämän kanssa liikkuminenkin on helppoa.

Materiaaliltaan mekko on arkinen, mutta mielestäni malliltaan menee vähän siistimmissäkin menoissa.

Semmoinen mekkosuosikki tällä kertaa, mitäs te tykkäätte tästä?

    Lue lisää