ROTTINKITARJOTIN JA MUITA ALELÖYTÖJÄ

 *sisältää mainoslinkkejä

Vinkkailinkin teille täällä blogissa ja myös insta puolella saksalaisen Connox.com sisustuskaupan alesta. Sisustuspuolelta en alennusmyynneistä ole oikein mitään varsinaisesti kärkkynyt, mutta nyt sattui osumaan silmiin pari hyvää tärppiä ja kivat löydöt sainkin kotiini noin puoleen hintaan ovh:sta.

Nämä minun ostamat taisivat loppua aika nopsaan, mutta Connox.com kauppaan oli myös täydennetty lisää aletuotteita ja edelleen siellä on aika hyviä tuotteita mukavilla aleprosenteilla. Oma pakettini tuli suoraan kotiovelle noin viikossa tilauksesta, kaikki meni tälläkin kertaa hyvin! Sivut ovat tosiaan englanniksi, joten tilaaminen on helppoa ja aletuotteet löytyvät kaikki täältä.

Tätä Normann Copenhagenin rottinkitarjotinta olin ihaillut kuvissa, tämä on siis syksyn uutuuksia. Juuri tämä ruosteenpunainen oli väri mihin ihastuin eniten, näitä on myös mustina ja harmaina ja eri kokoisina. Huomasin tosiaan, että tämä väri olikin nyt kesäalessa lähes puoleen hintaan, joten päädyin sen sitten tilaamaan. Taustalla näkyvä Ferm Livingin tyyny oli löytä samaisesta kaupasta. Tyynyssä on hauskasti kaksi eri näköistä puolta ja toinen puoli on tällainen  vihertävän harmaa/roosa ja toisella puolella on roosaa ja sinistä. Tässä tuli myös sisätyyny mukana mikä oli kiva ylläri!

Noita tarjottimia on pienessä koossa vielä alessa täällä ja tuolta löytyy myös isompia kokoja, jotka ovat normaalihintaisia. En ole kyllä mikään sängyssä syöjä (ainakaan mitenkään niin, että siitä saisi jotain seesteisiä blogikuvia vaan enemmän mussutan illalla karkkia peiton alla ja katson netflixia), joten nämä tarjotinkuvat ovat kyllä ihan vaan näitä kuvia varten lavastettuja. Tuosta kuitenkin näkee vähän kokoa mitä tuohon mahtuu, tämä minun oma on se 30cm halkaisijalla oleva. Ajattelin, että enemmän käytän tätä kattauksissa ja sitten tietysti normaalisti tarjottimena kun esim terassille vie tarjottavia.

Itseä aina huvittaa kun näen esim instassa kuvan ”breakfast in bed” saatesanoilla ja siinä on joku tosi kauniina, ”juuri heränneenä” ja aamupalatarjotin sängyssä kera kukkakimpun tms. Huvittaa siis siksi, että mietin aina ”mun elämä on kyllä niin kaukana tuosta”. Toki monelle sellainen onkin ihan tavallista ja arkista, mutta minulle ei todellakaan. Tämä tuli nyt vaan mieleen kun noita kuvia makuuhuoneessa otin ja mietin, että vitsit mikä huijari olenkaan kun en oikeasti koskaan tuota tarjotinta varmaan tuolla tule käyttämään. Noh, omatunto kolkutti ja piti tunnustaa teille heti tämä 😀

Näissä kuvissa näkyy tuo Ferm Livingin tyyny toisin päin ja tämä puoli sopii kivasti tuon olohuoneen taulun kanssa yhteen. Alesta ostin myös tuon kivan Ferm Livingin sculpt vase maljakon sekä Fritz Hansen kynttilänjalan. Kynttilänjalassa on nätti terrakotta sävy, tätä löytyy myös messinkisenä. Nuo ovat nyt tuolla normaalihintaisina, mutta laitoin tuohon linkit jos joku haluaa kurkata mistä tuotteista on kyse. Hmm, aleostoksissa on ehkä jo vähän sellaisia syksyn sävyjä, nautitaan nyt kuitenkin tästä kesästä vielä ensin!

Minulla on aika monen postauksen kuvat tuolla koneella odottelemassa,
mutta mistähän löytäisi aikaa tälle bloggaamiselle. Koitan lomalla
pitää lomaa myös blogista jossakin vaiheessa ja uskon, että muutenkin
tekin siellä ruudun takana reissaatte ja nautitte kauniista kesäpäivistä
niin ette ihan niin  usein blogeja lueskelekaan.

Meillä
on maalausurakka aika loppusuoralla, jei! Aika monta päivää olen tuolla
pensselin varressa heilunut, mutta lopputulos näyttää kyllä hyvältä.
Siitäkin muutes lisää vielä sitten täällä jahka saadaan kaikki
valmiiksi.

Mukavia hellepäiviä sinne!

 • Anonyymi
  11.7.2018 at 11:04

  Kaunis tarjotin! Ja koko teidän ihana koti. Meillä olisi juuri parhaillaan maalin valinta menossa ja kysyisin, että millä maalilla ja sävyllä maalasitte ulkona? Kiitos avusta, jos ehdit vastata <3 /Saija

  • Sini
   11.7.2018 at 21:40

   Kiitos! Maali on T1744 (NCS S 0500-N) sävy teknokselta. On mun mielestä kaunis valkoinen, ei liian räikeä, mutta ei taita kermaankaan.

 • Minna Vartiainen
  22.7.2018 at 12:11

  Ihana tuo yöpöytä, mistä se on ostettu? 🙂

  • Sini
   23.7.2018 at 08:22

   Moi! Se on woodnotes twiggy pöytä. Löytyy esim Vepsäläiseltä!

Lue lisää