ELLOKSEN SISUSTUSUUTUUDET -20% ALELLA

Elloksen sisustusuutuudet ovat myös saapuneet sivuille ja kävin vähän kurkkaamassa miltä siellä näyttää. Tosi kivalta näytti ja huomasin, että kaikki sisustustuotteet (myös huonekalut) ovat nyt loppuviikon -20% alennuksessakin! Jos siis bongasit jotain tarpeellista, kannattaa hyödyntää tuo ale, etenkin huonekaluissa sillä saa jo mukavan siivun pois hinnoista.

Värit ovat täälläkin murrettuja ja paljon on ruskeaa, okraa, viinunpunaista ja samettia. Syksy näyttää kyllä tosi ihanalta näin kesän jälkeen ja se on muutenkin lempivuodenaikani. Etenkin kiinnitin huomiota elloksen tosi kivoihin uusiin huonekaluihin, tuoleissa varsinkin on hurjasti kauniita vaihtoehtoja, samoin valaisinpuolella. Ja mitä olen kuullut ja itse kokenut niin laatu on ollut näissä ihan hyvää.

Suurin ihastukseni oli ehkä tämä nojatuoli mikä olisi ihana mökille, sinne myös tarvisimme muutaman valaisimen. Alla olevassa kuvassa näkyvä musta pyöreä marmorikantinen sohvapöytä on myös aika herkku! Uskoisin, että tämä peilipintainen sivupöytä tulee myös olemaan aika suosittu!

Kokosin alle omat suosikkini syksyn uutuuksista ja tosiaan kaikki nuo ja paljon muuta löytyy nyt -20% alennuksella täältä. 

Mitäs tykkäätte elloksen syksystä?

*kuvat ellos
*sis mainoslinkkejä

  • Muuttuva kotini Päivi S
    17.8.2018 at 20:13

    Lamppu hulluna, niin lamput oli kyllä kivoja :), pitäsi vain olla se mökki enää mihin niitä enää laittais 🙂 Muutama tuoli oli kiva ja nuo peilit oli kivan mallisia. Kivaa vko loppua sinne ja teidän mökkiprojektia kiva seurata aina välillä tuolta insta storyn puolelta, tulee kyllä kiva ja varmasti myös kiva projekti. Paikkahan oli ihan mieletön <3

Lue lisää