KAURANKELTAISTA MAKUUHUONEESSA

Pahoittelen hiljaiselosta täällä blogin puolella. Loman loppu meni yhdessä hujauksessa ja siihen mahtui mm. yksi paha ruokamyrkytys, mikä vei kyllä voimat useammaksi päiväksi. Minun piti postailla vielä asuntomessuista, mutta sekin jäi.

Työt alkoivat taas tällä viikolla ja kyllä se työnteko näillä helteillä on ollu tuplasti rankempaa kuin muuten. Illalla on ollut kyllä ihan naatti, mutta eiköhän se taas tästä helpota kun pääsee vauhtiin.

Vinkkailin teille viimeksi elloksen hyvästä lisäalesta, jossa sai -50% lisäalen jo alennetuista tuotteista. Olin itse kytännyt tuota alea näiden kauniiden pussilakanoiden tiimoilta ja tilasinkin ne sitten hyvällä hinnalla kun tuo koodi tuli voimaan. Nyt on muutes edelleen tuo -50% lisäale voimassa elloksen omista tuotteista ja lisäksi sillä saa -30% lisäalen alennetuista merkkituotteista. Klikkaa tästä niin koodi aktivoituu suoraan!

Tosiaan näistä Leah-pussilakanoista haaveilin ja niiden ovh oli 89,95 euroa kappale. Nyt ne olivat -30% alessa ja siitä sai vielä -50% lisäalen, jolloin yhden setin hinnaksi jäi n 30 euroa! Muutama kappale löytyy vielä tässä ja isommassa parivuoteen koossa, kurkkaa täältä. Nämä ovat mielettömän ihanaa, pehmeää materiaalia ja todella laadukkaan oloiset! Lisäksi löytyy helmalakanaa tässä samassa värissä useassa koossa täältä.

Tilasin itse tämän kaurankeltaisen setin ja lisäksi vaaleanpunaisen setin ja molemmat ovat kyllä tosi kauniita sävyjä.

Alennusmyynneistä löytyi myös kiva pellavainen aamutakki, tässä on tuollainen kaunis ruosteensävy. Tämä on h&m:n valikoimista ja sielläkin oli joku lisäale, joten hintaa ei jäänyt kuin reilut 20 euroa.

Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonloppua ja ihania lomapäiviä niille, joilla kesälomaa on vielä jäljellä!

*sis mainoslinkkejä

    Lue lisää