MARIMEKON SISUSTUSUUTUUDET SYKSY 2018 (JA -20% ALE LUKIJOILLENI!)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Marimuksu liikkeen kanssa

En muistakaan koska olisin odottanut jotain sisustusuutuuksia niin paljon kuin nyt tänä vuonna tätä marimekon syysmallistoa. Kuvista sitä olin jo ihaillut ja sävyt kyllä kolahivat täysin minuun. Tästä löytyy ihania (ja taas niin trendikkäitä) ruskean sävyjä, okraa, sinistä ja tietysti tuttua mustavalkoista.

Tässäpä olisi kuvasaldoa näistä marimekon syysuutuuksista täällä meidän kodissa kuvattuna. Ehkäpä näistä kuvista on apua mikäli olet jotain näistä pohtinut omaan kotiisi! Ai niin ja tosiaan sain teille lukijoilleni myös mahtis alekoodin jaettavaksi näihin marimekon tuotteisiin. Koodilla sliik18 saatte -20% alennuksen kaikista marimekon kodin tuotteista sunnuntaihin saakka. Se koskee myös muitakin kuin uutuuksia, kaikkia astioita jne.

Koodi kannattaa syöttää marimuksun sivuilla heti oikeaan yläreunaan % merkin kohtaan niin alehinnat tulevat suoraan näkyviin sivulle. Ja mikäli joku uutuus pääsee loppumaan tai sitä ei marimuksuun ole tilattu, kannatta tiedustella sitä sähköpostilla ja tuotetta voidaan myös monesti tilata vielä lisää.

Monesti kiva ilme tulee kun yhdistelee keskenään ihan erilaisiakin kuoseja rohkeasti. Tässä on sohvalla useampaa väriä ja kuosia, mutta silti ilme on mielestäni tosi kiva ja mukavan rento.

Nämä uudet puffit ovat ihania! Ja tosi isojakin. Näissä on irroitettava päällinen ja kuoseja löytyy tämä okranen, sitten musta tiiliskivi ja lisäksi ruskea unikko. Viimeisintä ei marimuksussa ollut tilattuna, mutta tosiaan kannattaa kysellä sieltä mikäli sellaisen haluaisit. Väri on sama siinä kuin myynnissä olevassa uudessa pussukassa. Vieress näkyy tuo okranen kuosin säilytin, kätevä esimerkiksi polttopuille, lehdille tai muulle tavaralle.

Tiiliskivi kuosista löytyy uusia ihania sävyjä! Tämä villapeitto on superkaunis, se myytiinkin marimuksusta heti loppuun, mutta on tilattu lisää ja tulee huomenna torstaina saldoille tilattavaksi! Tummansininen tyyny on myös kiva tuon kuparin tehosteen kanssa. Orkanen kuosia löytyy myös tyynynpäällisenä, useammassakin värissä. Taustalla näkyy myös värikkäämpi rosarium tyynyliina.

Tykkäsin kovasti unikon uusista sävyistä myös. Pohjasävyt eivät näissä ole ihan valkoiset ja se on minusta kiva. Isompi kuosinen on tämä ruskea ja pienempi kuosinen on ehkä mielestäni vähän luumunsävyinen/tummanharmaa.

Uusia astioita on myös tullut ja unikkoa löytyy sieltäkin tummanruskeana. Lisäksi tasaraidasta tuli tämä ruskea sävy, lisäksi sivuilla oli paljon mustavalkoisia tasaraita uutuuksia. Nuo puolikas-lautaset ovat myös tummanruskeat, mutta todella tummat sellaiset ja ainakin kauempaa näyttävät ihan mustilta. Nuo lautaset ovat meillä eniten käytetyt pienet lautaset, juuri passelit leivälle!

Siinäpä oli kuvapläjäys marimekon uutuuksista. Paljon on vielä tulossa myöhemmin marimuksuun mm petivaatteita ja kankaita, mutta tällaisia ihanuuksia löytyy tällä hetkellä.

Mitäs tykkäät marimekon syksystä?

 • Anonyymi
  9.8.2018 at 04:38

  Nämä on aivan ihania ja olen odottanut näitä siitä asti kun ensimmäisen kuvan aikanaan näin. Jossain kuvassa oon nähnyt myös ruskeat tasaraitaiset pussilakanat ja olettaen että olen ne oikeasti nähnyt, enkä vain kuvitellut, niin ne on myös ihan super ihanat . Tarvii miettiä pitäiskö heti laittaa jotain tilaukseen kun ois etukoodiakin tarjolla . 🙂

  • Sini
   10.8.2018 at 21:05

   Sama juttu, nyt kyllä kolahti! Juu ruskeat tasaraitalakanat on tuloss, väri sama kuin tuossa kupissa. Ainakin kuviasa näyttävät ihanilta!

 • Muuttuva kotini Päivi S
  9.8.2018 at 13:22

  Tilaus tehty 🙂 Täällä ei ollutkaan tuota vilttiä, joten meni tilaukseen ja onneksi tänään niitä oli tullut lisää 🙂 Kiitos vinkistä <3

  • Sini
   10.8.2018 at 21:06

   Jee hyvä kun sait napattua viltin nyt vähän edullisemmin!

 • Pirpu
  11.8.2018 at 06:25

  Viltti ois lähtenyt tilaukseen mut olikohan lopussa kun ei pystynyt tilaamaan :/ Ihana kyllä!

 • Sisustelija
  5.1.2021 at 15:30

  Kerro sitten, jos haluat luopua tuosta Orkanen tyynynpäällisestä. Tahtoo sellasen! 😁

Lue lisää