SYKSYN SÄVYJÄ +ALEKOODI

 *Yhteistyössä Marimuksu

Instassa jo kerroinkin viime viikolla, että teen yhdessä marimuksun kanssa kamppiksen, jossa kuvaan muutamia syksyn uutuuksia tänne blogiini ja samalla jaan teille alekoodin marimuksu kauppaan, josta voitte noita uutuuksia nyt vähän edullisemmin ostaa mikäli tarvetta.

Koodilla sliik18 saa osasta marimekon uutuuksia -30% alen ja lisäksi -20% alen Molo kidsin, Mini Rodinin ja Metsolan uutuuksista. Koodi kannattaa syöttää heti ensimmäisenä sivuille alekoodi kohtaan (% merkki sivun ylälaidassa tai puhelimen näkymässä kolmesta viivasta aukeaa valikko) niin siitä aukeaa uusi sivu, jossa näkyy kaikki tuotteet mitä alekoodi koskee. Koodi on voimassa sunnuntaihin saakka.

Tästä ekasta asusta tulikin paljon viestejä ja moni tykkäsi asun sävyistä. Samaa mieltä olen itse, ruskean ja tummansinisen yhdistelmä näyttää kyllä tosi kivalta!

Tässä ensimmäisessä asussa on  marimuksun valikoimista nuo unikkokuosiset marka-tennarit, unikkoreppu ja villa/silkkihuivi sekä papun asusteet. Nuo kaikki marimekon tuotteet saa nyt sillä -30% alennuksella!

Tästä tasaraitatakista tuli silloin paljon kyselyitä kun kerran sovitin tätä marimuksussa. Tämä ei kuulu kamppikseen, mutta ajattelin jakaa tästä vielä paremman kuvan täällä jos joku oli tätä pohtinut. Minulla on kuvassa tästä XS koko, aika reiluhkoa mitoitusta siis. Malli on tosi kiva ja noilla nyöreillä saa sitten vielä tarvittaessa kiristettyä takkia lisää.

Molo kidsin uutuuksissa oli myös tosi kivoja kuoseja ja Eeville päädyin lopulta ostamaan tämän asukuvan vaatteet. Molemmat lapset ovat kesän aikana venähtäneet pituutta ja huomasin, että hurjan monet vaatteet olivat jääneet pieniksi.

Eevi tykkäsi myös kovasti näistä Metsolan uutuuksista ja mielestäni näissä oli kyllä kivan slim malli ja laatukin on metsolalla mielestäni ollut tosi hyvää.

Aatulle ostin syksyyn tuon kuvassa näkyvän Makian collegetakin sekä molo kidsin uutuuksista kivan autopaidan ja stretch farkut.

Tässä vielä loppuun muutamia kuvia marimuksu liikkeestä. Marimekon uusi tasaraitapaita kultaisella logolla on ollut kuulemma suosittu, mutta sitä on tulossa vielä lisääkin jos joku koko on päässyt loppumaan. Tässä paidassa on kiva slim-mitoitus.

Toppaa on tullut niin Reimalta, Molo Kidsilta kuin mini Rodiniltakin. Ihana tuo reiman keltainen sävy. Reimalta on tulossa vielä takkeja isommille ja sellaiset keltaiset varmaan ostankin molemmille lapsille tulevaan talveen.

Tässä noita Molo kidsin toppakuoseja. Lisäksi löytyy muutamaa muutakin malleja, housuja ja asusteita. Kannattaa tosiaan kurkata vielä sieltä nettikaupan puolelta mitä kaikkea on saatavilla, aika hyvä valikoima tuota toppaa on ja nuo kun ovat melko hintavia niin tuo -20% alennus auttaa jo kivasti.

Myös papun uutta ja vanhaa mallistoa löytyy, lisäksi monia muitakin merkkejä. Kelit ovat olleet taas niin lämpöiset, että se talvi tuntuu vielä kovin kaukaiselta. Toivottavasti syyskuu olisikin lämmin ja aurinkoinen, sillä kyllä sitä talvea sitten yleensä riittää ihan kyllästymiseen saakka. On se kuitenkin kiva, että etenkin lapsille on jo tulevan kauden varusteet hankittuna ettei sitten tarvitse paniikissa lähteä ostamaan kun kylmät kelit saapuvat.
Mukavaa viikonloppua kaikille ja palaillaan taas ensi viikolla!

 • Anonyymi
  7.9.2018 at 14:44

  Ihania juttuja ❤️
  Tuota Marimekon huivia ei taida saada tuolta Marimuksusta? En ainakaan löytänyt nettisivuilta..

  • Sini
   7.9.2018 at 15:16

   Moikka! Sitä huivia oli kyllä vielä päivällä, mutta on ilmeisesti nyt päässyt loppumaan 🙁

 • Muuttuva kotini Päivi S
  7.9.2018 at 19:40

  Heippa. Onko tietoa saako noita unikko kenkiä ja huivia sekä unikko tyynynpäällistä enää ennen tota sunnuntaita? Oli verkkokaupassa loppu 🙁

  • Sini
   8.9.2018 at 18:34

   Moikka! Ei varmaan varastossa ole, mutta marimuksusta voi kyllä kysäistä saisikohan niitä vielä lisää!

Lue lisää