GLITTERII

Heipparallaa! Tällä kertaa blogissa yhdet asukuvat vähän blingbling meiningillä. Mielestäni tämä asu olisi kiva vaikka pikkujouluihin jos et esimerkiksi mekkoa tai hametta koe ihan omaksesi. Itse en kyllä käytä kumpiakaan muuta kuin pakollisissa juhlissa ja yleensä iltariennoissa on joku tämän tyylinen asu.

Itselläni on tuollaiset Vilan ”tekonahkahousut” ollut käytössä jo
useamman vuoden ja näistä löytyy tällainen kiva glitteri versiokin! Viime vuonna syksyllä itseasiassa näitä ihailin ja koitin etsiä omaa kokoani, mutta olin liian myöhässä ja olivat joka paikasta loppuneet. Suosittelenkin kyllä olemaan kärppänä jos näihin tykästyit, sillä ovat ilmeisen suosittu malli.

Minulla on näistä käytässä 26/32 koko ja joustavat hyvin kyllä päällä. Muuten ovat ihan samanlaiset kuin ne tavallisetkin versiot, nekin ovat yhdet lemppareistani.

Tuo kuvan jakku on myös Vilan ja se on jo useamman vuoden vanha. Olen sitä käyttänyt todella paljon ja on säilynyt myös tosi hyväkuntoisena. Jakun alla on kuvissa hopeinen kimallepaita, näitä löytyy useammassa värissä täältä.

Meillä starttasi täällä syysloma ja kelit ainakin näyttävät suotuisilta. Ohjelmassa olisi ainakin mökkeilyä, mutta katsotaan mitä muutakin keksimme. Mukavaa alkanutta viikkoa teillekin!

*sis mainoslinkin
**housut ja paita saatu

    Lue lisää