KAUNIITA JA EDULLISIA VALAISIMIA

 *sisältää mainoslinkkejä
Etsiskelin tuossa yksi ilta mökille valaisimia, siellä kun on vähän heikonpuoleisesti niitä ja katossakaan ei ole ainuttakaan. Mitään kovin kalliita en viitsi sinne hankkia, sillä mökki on kuitenkin talvisin kylmiltään. Mökillä on tällä hetkellä kaksi (rumaa) seinävalaisinta, yksi jalkalamppu ja yksi pöytävalaisin. Kaikki ovat edellisen omistajan jäljiltä ja haluaisin kovasti tuoda vähän omaa tyyliä uusilla valaisimilla.
Mielestäni mökille sopisi kauniisti messinginsävyiset valaisimet, samaa sävyä kun on jo keittiössä vetimien muodossa. Niitä googlettaessani päädyin Kodin1 verkkokaupan sivuilla ja siellä olikin tosi hyvä valikoima kauniita ja aika edullisia valaisimia. Kokosin tähän omat suosikkini, tässä kollaasissa kallein on 179e ja edullisin 14,90e ja muut siltä väliltä. Kollaasin kaikista tuotteista 12 kappaletta on alle 60 euron valaisimia. Itse ihastuin etenkin tähän pikkuiseen seinävalaisimeen ja tämmöistä vähän kaavailin mökin keittiöön.
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 //
7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 //
13 // 14 // 15 // 16 // 17 // 18 // 19

    Lue lisää