KAUNISTA ÄÄNTÄ

 Kaupallinen yhteistyö yhdessä Geneva Suomi  yrityksen kanssa. Postauksen lopusta löydät -20% alekoodin Touring sarjan tuotteisiin!

Pitkälle on tultu niistä ajoista kun kaikki elektroniset vempeleet teki mieli piilottaa kaapin uumeniin, koska ne olivat niin rumia. Nykyään onneksi elektroniikassakin panostetaan laadun lisäksi ulkonäköön ja designiin ja tästä hyvä esimerkki on Geneva kaiuttimet ja radiot.

Erityisesti äänentoistossa soundi on varmasti se mikä ratkaisee, mutta ihmiset haluavat kotiinsa myös kauniita tavaroita ja onneksi nämä kaksi asiaa eivät sulje toisiaan pois. Tekniikassa on kehitytty viime vuosina ihan huimasti monelta osin ja nykyään monet elektroniset laitteet sulautuvat sisustukseen niin hyvin, ettei niitä edes tahdo sieltä seasta erottaa.

Itse olen ainakin valmis maksamaan hieman enemmän mikäli saan silmää miellyttävän tavaran, vaikka edullisemmassakin olisi kaikki muu kohdillaan. Arvostan suunnitteluun ja muotoiluun käytettyä aikaa ja rahaa oli kyse sitten huonekaluista, piensisustuksesta tai elektroniikasta.

Geneva on sveitsiläinen kaiutinvalmistaja, jonka valikoimiin kuuluu useita erilaisia tyylikkäitä bluetooth kaiuttimia. Kuvissa näkyy kaunis Touring malli koossa L, näitä löytyy yhteensä neljässä eri koossa ja tämä L koko on suurin.

Ihastuin heti kaiuttimen hieman retrohenkiseen ulkonäköön ja tietysti tuohon kauniiseen konjakinruskeaan väriin. Kaikkia kokoja on saatavilla ruskean lisäksi myös mustana, valkoisena ja punaisena. Tämä ruskea sopii kyllä mielestäni kivasti aika moneen sisustukseen ja nahka tuntuu ja näyttää tosi ylelliseltä yhdistettynä harmaaseen alumiiniin.

Touring malleissa on vähän koosta riippuen erilaisia ominaisuuksia. Tässä L koossa on mukana siis FM/DAB+ radio ja lisäksi löytyy bluetooth sekä linjasisääntulo. Tästä löytyy myös 30 tunnin akunkesto, joten ihan heti ei tarvitse olla latailemassakaan. Kahdessa isoimmassa koossa on molemmissa alumiininen kantokahva, mistä kaiutinta on helppo kuljettaa mukana. Pienemmissä ei kahvaa ole, mutta kulkevat pienen kokonsa vuoksi kätevästi kädessäkin.

Enpä hoksannut ottaa muutes yhtään kuvaa missä näkyisi antenni, mutta tosiaan yllä olevassa kuvassa antenni on tuolla takareunassa. Täytyy sanoa, että kotona en kuuntele radiota juuri koskaan, mutta autossa tulee kyllä kuunneltua. Mökillä taas jotenkin tykkään radiosta, siitä tulee niin mökkifiilis ja lapsuuden muistot mieleen. Muistan aina kuinka lapsena mökillä oli pattereilla toimiva radio ja sitä piti vähän säästellen kuunnella, ettei patterit loppuisi heti. Ja radiokanavistakaan ei kuulunut hyvin kuin muutama ja aina piti tehdä ihme virityksiä siihen antenniin, että sai ne kanavat kuulumaan. Joten joo, radio kuuluu mökille ehdottomasti!

Kaiuttimessa on mielestäni hauska, hieman retrohenkinen fiilis, mutta samaan aikaan se on kuitenkin tarpeeksi moderni ja ehkä hieman maskuliininenkin. Tässä kaiutin on kuvattu meidän mökillämme, missä sitä tullaankin varmaan eniten käyttämään. Ihanaa kun voi napata kaiuttimen kainaloon niin rantaan, grillikotaan kuin rantasaunallekin!

Sattui niin kaunis aurinkoinen syyspäivä kun kuvasin kaiutinta, että pitihän se kuvata myös ulkoilmassakin. Kyseinen kallio on ehkä suosikkipaikkani mökillä ja uskoisin, että ensi kesänä minut voi bongata aika useasti juuri tuolta kalliolta makoilemasta.

Sain Genevalta myös hyvän alekoodin teille mikäli haluatte Touring sarjan kaiuttimen hankkia itselle tai lahjaksi. Tämä on oiva lahjaidea esimerkiksi isänpäiväksi tai pukinkonttiin. Pienin XS-koko maksaa normaalisti 149e, S-koko 199e, M-koko 249e ja L-koko 349e. Koodilla sinisliik saatte -20% alennuksen kaikista Touring sarjan tuotteista ja koodi on voimassa lokakuun loppuun saakka. Pienimmälle kauttimelle jää alennuksen jälkeen hintaa 119,20 euroa ja Tekniikan Maailma on rankannut kyseisen kaiuttimen kokoluokkansa parhampiin!

Laitan instagramiin vielä ensi viikolla kivan arvonnan, jossa palkintona on kyseinen kaiutin S-kokoisena haluamassaan värissä. Käykäähän ensi viikolla siis kurkkaamassa sieltä ja osallistukaa ihmeessä arvontaan.

Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonloppua ja ihanaa syyslomaa niille, joilla loma starttasi!

    Lue lisää