PIENTÄ KIVAA LASTENHUONEESEEN

Sain Lekmeriltä lahjakortin ja Eevin kanssa katsoimme sillä muutamia kivoja juttuja Eevin huoneeseen. Lekmerillä on kyllä tosi kiva tuo lastenhuoneen sisustuspuoli ja sieltä löytyy niin huonekaluja, valaisimia kuin erilaisia tekstiilejäkin. Lekmerillä on meneillään Mid Season sale ja postauksen loppuun kokosin muutamat parhaat tärpit tuolta sisustuspuolelta, osassa aleprossat on kyllä tosi hyvät!

 

Eevi valitsi omaan huoneeseensa tämän kauniin samettisen rahin, jonka sisällä on myös säilytystilaa. Tästä löytyy useampi sävy, kauniita murrettuja värejä kaikki. Lisäksi yksi Eevin suosikeista oli kuvassa näkyvä jätskilamppu, joka on muutes nyt -52% alessakin!

Säilytystilaa ei koskaan voi olla liikaa ja niinpä valitsimme myös muutaman tuollaisen roosan pahvisen säilytyslaatikon, kuvan samettityynyt ovat myös Lekmeriltä ja samaa Kids Concept merkkiä kuin rahikin.

Tässä alla muutama oma poiminta Mid Season salesta. Ale on myös muilla osastoilla, kurkatkaapa myös vaatetus ja lelupuoli!

*sis mainoslinkkejä
*Lekmer tuotteet saatu

Lue lisää