TÄYDELLINEN RUSKEA VILLAKANGASTAKKI

Etsiskelin jo viime vuonna itselleni konjakinruskeaa villakangastakkia, mutta en oikein löytänyt sellaista missä olisi ollut kaikki kohdillaan. Useinmiten malli oli omaan makuuni liian väljä tai sitten jos malli oli kiva, oli hinta liian korkea. Panostan kyllä mielelläni hyvään ja laadukkaaseen takkiin, mutta koska tämmöinen takki on itselläni käytössä enemmänkin siistimmissä menoissa, en ihan älyttömän hintaista ole viitsinyt ostaa.

Sain Lindexilta blogin kautta mahdollisuuden valita muutamia tuotteita itselleni Lindexin valikoimista. Huomasin, että heiltä löytyy Premium Quality ja Extended-mallistot, joissa on laadukkaista materiaaleista tehtyjä kauniita ja ajattomia vaatteita.

Extended-mallistosta bongasin myös tämän* konjakinruskean villakangastakin, jossa oli täydellinen sävy ja sovittaessa totesin mallinkin tosi mieluisaksi. Malli ei ole kovin väljä vaan aika tyköistuva, tykkään myös kultaisista napeista tosi paljon! Tästä näytti koot hupenevan nettikaupassakin hurjaa vauhtia enkä yhtään ihmettele, tämä on kyllä tosi kaunis! Itselläni on tästä koko XS, mikä oli juuri sopiva.

Kyseisistä mallistoista löytyy paljon villavaatteita ja ihania asusteita sekä lisäksi mm. tosi mageat nahkahousut! Poimin muutamat suosikkini alla olevaan kollaasiin, materiaaleina tuotteissa on mm. alpakanvilla, kashmir sekä merinovilla!

*sis mainoslinkkejä
*takki saatu

    Lue lisää