UNIKKOMEKKO JA ALEVINKKI

 *tuotteista saatu alennusta marimuksu kaupasta
 

Kävin tuossa jo muutama viikko takaperin piipahtamassa marimuksu liikkeessä ja sovitin siellä tätä trina unikkomekkoa koossa 34. Se oli himpun verran nafti ja liikkeeseen tilattiin minulle tämä isompi 36 koko. Nyt mekko oli vihdoin saapunut ja kävin sen tänään hakemassa. Marimuksussa oli meneillään omat ysmyt ja sen kunniaksi siellä olikin kaikki marimekon uutuus vaatteet, kengät ja asusteet -20% alennuksessa. Alennus on kuulemma voimassa vielä tämän viikon loppuun saakka ja tämä kyseinen unikkomekkokin alesta löytyy.

Tässä oli mielestäni kivan monipuolinen malli. Vyön kanssa tämä on vähän slimmatumpi, ilman vyötä a-linjainen ja napit auki ikään kuin takki. Heräteostoksena tein ysmyalesta itselleni toisenkin ostoksen, nimittäin tämän tasku-nahkapussikan kauniissa kullansävyssä. Tästä samasta sävystä oli myös supersuosittu karla-laukku ja sekin on nyt tämän viikon alessa.

Otin samalla muutamia kuvia noista uutuuksista joita liikkeeseen oli
hiljattain saapunut. Kullanväriä on nyt marimekolla paljon, nuo
unikko-colleget on aika päheitä! Myös punaista löytyy uudesta joulumallistosta ja lisäksi esimerkiksi ihania tasaraita villapaitoja ja -asusteita. Käykäähän kurkkaamassa uutuudet täältä.

    Lue lisää