VASTUULLISTA VARAINHANKINTAA PIPPA M. KOTIMAISILLA TUOTTEILLA

Kaupallinen yhteistyö Pippa M. yrityksen kanssa.

Nyt taitaa olla taas varainhankinnassa sesonkiaika ja useat joukkueet sekä luokat keräävät varoja myymällä erilaisia tuotteita. Omat lapseni harrastavat aktiivisesti ja tiedän, että harrastaminen maksaa ja helpotusta vanhempien rahapussiin tuo, jos osan kuluista pystyy kattamaan varainhankinnalla. Muistan omasta lapsuudestani, että myimme koulussa erilaisia tuotteita ja keräsimme varoja leirikouluun. Leirikoulusta jäi kyllä mukavia muistoja ja mielelläni itsekin tuen näitä keräyksiä aina ostamalla jotain pientä.

Jo monia vuosia varainhankintaa on tehty samoilla tuotteilla. Aina samat
karkit, kalenterit ja sukat. Nyt vaihtoehdoksi on tullut kotimainen
Pippa M. yritys, joka tarjoaa Suomessa valmistettuja laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kodin
puhdistus- ja pesuaineita koululuokkien, seurojen ja yhdistysten
varainhankintaan. Pippa M. yrityksen tuotanto on kokonaisuudessaan Suomessa ja Pippa M. haluaa olla mukana tukemassa
koululaisten ja harrastajien tavoitteiden toteutumista kotimaisin
voimin. Kaikilla heidän tuotteillaan on myös avainlipputunnus.

Pippa M. on kyllä tervetullut tuulahdus varainhankintamarkkinoille ja
huippua on, että tuotteet ovat kotimaisia ja niissä on panostettu
laatuun, ympäristöystävällisyyteen ja kauniiseen ulkomuotoon.
Tuotevalikoima koostuu viidestä eri tuotteesta, kodin pesu-ja
puhdistusaineita kaikki. Tuotteiden ulkonäkö on niin nätti, että näitä
pitää mielellään myös esillä. Pippa M. tuotteet ovat myös kiva
lahjaidea, sillä pesuaineita tarvitsee aina!

Keittiön puhdistukseen löytyy Pippa M. valikoimista kaksi tuotetta; tiskiaine sekä keittiösuihke. Itse olen keittiösuihkeiden suurkuluttaja ja ne ovat minulla käytössä päivittäin kun pyyhin saarekkeen tasoa tai lieden ympäristöä. Niinpä on kiva, että purkki voi olla tasolla esillä ja mustavalkoinen minimalistinen ulkonökö sopii hyvin keittiön muihin tavaroihin. Suihkeessa on tehostettu rasvanirroituskyky ja se sopii kaikille vettä
sietäville pinnoille kuten työtasoille, tuulettimille, liesille,
laatoille ja tiskialtaille.Tiskiaineessa on ihoystävällinen käyttöliuos ja se sopii aroillekin pinnoille. Tiivistetyn koostumuksen ansiosta pienempikin määrä riittää.

Lisäksi suihkepulloista löytyy myös yleispuhdistussuihke, mikä soveltuu nimensä mukaisesti kodin yleispuhdisukseen erilaisille pinnoille.

Kylpuhuoneelle löytyy Pippa M. valikoimista oma tuotteensa: kylpyhuonesuihke. Liuoksen sisältämän hajunsyöjän vuoksi tämä sopii erityisen hyvin kylpyhuoneen raikastamiseen. Tuotetta voi käyttää wc-istuimen, käsienpesualtaan, seinäpintojen ja lattian puhdistamiseen. Kuvissa näkyy myös musta pullo missä on Pippa M. käsisaippuaa. Saippua on miedontuoksuinen ja hellävarainen ja sisältää ihoa kosteuttavaa glyserolia. Saippua on lisäksi parabeeniton. Saippualla on myös pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

Pippa M. perustaja Pirjo Meriö kertoi saaneensa idean tuotteisiin kun oli tukenut kummityttönsä harrastusta ostamalla milloin mitäkin tuotteita.  Pirjo työskenteli tuolloin ostopäällikkönä ja reissasi paljon eikä ehtinyt olla kotona perheensä kanssa niin paljon kuin olisi halunnut. Ammattiostajana Pirjo kiinnitti huomiota varainhankintatuotteiden alkuperään ja hinta-laatusuhteeseen eikä aina ollut kovin tyytyväinen tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Niinpä hän päätti perustaa oman tuotesarjan, jonka takana voisi seistä täysin. Tärkeimmät kriteerit konseptille olivat suomalaisuus, ympäristön huomiointi ja visuaalisuus. Lisäksi myös sisällön korkea laatu oli yksi tärkeimmistä asioista ja Pippa M. tuotteisiin kehitettiin reseptit, joissa yhdistyvät ammattipesuaineiden tehokkuus sekä ympäristöystävällisyys.

Pippa M. tuotteita ei myydä suoraan kuluttajille vaan myynti tapahtuu ainoastaan varainhankintamyynnin kautta. Jos siis sinulla on lapsia, jotka keräävät rahaa joukkueelle tai luokalle tai tuttuja, jotka hankkivat tuloja yhdistykselle, tsekkaahan ihmeessä Pippa M. sivut täältä. Sivuilla on hyvät ohjeet kuinka toimia mikäli haluaa Pippa M. tuotteita myydä. Pippa M. tuotteet ovat hyvä mahdollisuus erottua muista varainhankintaa suorittavista ryhmistä tarjoamalla jotain uutta ja erilaista!

Ensin tilataan Pippa M. myyntiesitteet sivuilta ja ilmoitetaan myyntitunnus ja siitä aktivoituu kalenterikuukauden mittain myyntijakso. Myyntiesitteet jaetaan ryhmän myyjille ja myyntiajan lopuksi ne toimitetaan valitsemalle yhteyshenkilölle (ryhmätilaus) tai vaihtoehtoisesti jokainen myyjä voi tehdä oman tilauksensa. Yhteyshenkilö tilaa tuotteet Pippa M. verkkokaupasta ja tuotteet toimitetaan maksutta valittuun toimitusosoitteeseen 2-5 arkipäivän kuluessa (vain alle 20 kpl toimituksiin lisätään toimituskulut 5,90€). Myyjäkohtaisissa tilauksissa eri osoitteisiin tilattuihin tuotteisiin lisätään myös toimituskulut.

Pippa M. tuotteiden hinta on 10 euroa/kappale ja tästä ryhmän tuotto-osuus on 30%. Tilausta tehdessä ryhmätunnus vähentää normaalihinnasta 30% automaattisesti pois.

 

    Lue lisää