VIRKISTÄVÄ MUSTAVALKOINEN

Mustavalkoista sisustusta moititaan usein tylsäksi, mutta kuinka virkistävä muutos tulikaan kun vaihdoin kotiimme tekstiilit ja esillä olevat tavarat lähes kaikki mustavalkoisiksi!

Yleensäkin toisten sisustusten arvostelu on tosi tylsää ja kannattajansa löytyy niin mustavalkoisille sisustuksille kuin värikkäämmillekin kodeille. Itse tykkään kyllä aika ajoin laittaa vähän uutta ilmettä kotiin vaihtamalla tavaroiden paikkaa tai juuri esimerkiksi tekstiijeä ja jo olemassa olevilla jutuilla voi saada kivan ja edullisen muutoksen melko helposti.

Meillä on kodin pinnat toki aika mustavalkoisia, mutta lattia, huonekalut ja tekstiilit ovat tuoneet kivasti lämpöä tänne. Olen tykästynyt viime aikoina etenkin ruskean eri sävyihin ja niinpä meillä ei olekaan juuri mustavalkoisia sisustusjuttuja näkynyt. Aikaisemmassa hirsitalossamme taas tykkäsin käyttää oikeastaan pelkästään mustavalkoista, koska hirsiseinät itsessään toivat pehmeyttä ja lämpöä sisustukseen. Nyt tosiaan vaihdoin keittiössä tavarat mustavalkoisiin, eteiseen toin vaihteeksi Artekin seeprajakkaran ja olohuonekin koki muutoksen tyynynpäällisiä vaihtamalla.

Meidän tammiparketti kyllä itsessään on jo sellainen elementti, mikä tekee kodistamme hieman lämpöisemmän sävyisen. Samoin ruokailutilan puiset tuolit, hyllyt ym. eli ei tänne ihan kokonaan mustavalkoista lookkia saa vaikka yrittäisikin. Jotenkin kuitenkin noilla pienillä jutuilla tuli keittiöönkin ihan erilainen ilme ja kun tähän kyllästyy, voi tilalle laittaa jotain muuta.

Olohuoneen kuvia näette vähän myöhemmin, sillä ajattelin samalla kirjoitella yhdestä valaisimesta, mitä en olekaan täällä varsinaisesti esitellyt, vaikka se on kuvissa kyllä taustalla näkynyt. Kohta kotiin tulee varmasti ripaus punaista ja kultaa joulunajan lähestyessä, mutta nyt on ihan kiva pitää tälläista aika minimalistista väricomboa ennen sitä.

Jotenkin tuntuu hullulta kuinka nopeasti tämä syksy on mennyt ja kuinka tosiaan kohta on joulu. Ensimmäinen lelulehtikin tuli jo postissa ja odotetusti sitä on selattu ahkerasti. Toisaalta on kiva laittaa joulua kotiin ja pidän esimerkiksi jouluruoista tosi paljon, mutta aina sitä tuntuu, ettei ole ihan vielä valmis siihen kaikkeen jouluhössötykseen. En oikein kyllä osaa hössöttääkään eikä meillä juurikaan koti muutu muuta kuin juurikin tyynyillä, pöytäliinoilla ym. pienillä asioilla.

Tässä oli muutamia kuvia mustavalkoisen lookin saaneesta eteisestä ja keittiöstä ja seuraavalla kerralla kurkataan vielä sinne olohuoneenkin puolelle!

  • -HEINI-
    31.10.2018 at 17:28

    Tosi kaunista ja raikasta ♥. Ihanaa iltaa sinne!

  • Muuttuva kotini Päivi S
    2.11.2018 at 20:43

    Tyylikkään näköistä ja puu tuo sopivaa lämpöä. Itellä on joskus ollut enemmänkin mustaa, mutta nyt vain ripaus jossain tuomassa sopivaa kontrastia. Musta valkoinen sisustus on ns. helppo sisustaa, ei tartte miettiä taittaako väri johonkin suuntaan 🙂 ja aina väri combo toimii.

Lue lisää