KYNTTILÄKAUSI KORKATTU JA SYLI SÄKKITUOLI

 *Nordic Swan Living tuotteet saatu

Heippa! Täälläkin on kynttiläkausi virallisesti korkattu ja koko päivän meillä on ollut enemmän ja vähemmän kynttilöitä palamassa ympäri kotia. Päivälläkin tahtoo olla sen verran hämärää, että kynttilät tuovat kivasti valoa ja tunnelmaa. Kyllä se aurinkokin taisi vilahtaa pienen tovin hetken, mutta kovin kauaa ei siitä ehditty nauttia. Ajattelin kaivaa nyt loputkin taljat ja kynttilänjalat esiin ja laittaa vähän talvisempaa ilmettä kotiin.

Kynttiläkauden lisäksi korkkasin muuten glögikauden! Olen glögin suurkuluttaja ja meillä lapset tykkäävät siitä myös kovasti. Juuri tässä samalla tätä kirjoittaessani hörpin tämän talven ensimmäistä glögiannosta. Voi vitsit tämä olikin hyvää!

Kirjoittelin aikaisemmin jo kotimaisen Nordic Swan Living merkin ihanista asusteista ja heiltä löytyy myös kauniita sisustusjuttuja! Kuvissa näkyvä Nordic Swan Livingin syli säkkituoli on materiaaliltaan puuvilla/pellavaa ja tämä kamelin sävy valikoitui omaksi suosikikseni, vaikka valikoimista löytyy kyllä monta muutakin kaunista ja neutraalia sävyä.Säkkituolin kanssa sopii kauniisti ruskea lampaantalja, näitäkin löytyy monessa eri sävyssä heiltä.

Samassa sävyssä syli sarjasta löytyy useankokoisia tyynyjä ja tämä pieni pitkulainen on tosi kätevä tämän säkkituolin kanssa pään takana pidettäväksi. Lisäksi säkkituolin jatkoksi voi laittaa syli lattiatyynyn ja kokonaisuudessa on kyllä tosi miellyttävä istua!

Tätä isoa lattiatyynyä voi käyttää myös ilman säkkituolia ja esimerkiksi olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen tämä antaa kivasti yhden extra istumapaikan. Nordic Swan Livingilta löytyy myös ihania torkkupeittoja, kuvissa näkyy tämä baby alpakka materiaalista oleva valkoinen viltti. Näitä löytyy myös useassa eri värissä!

Syli säkkituoli on tosi kiva myös lastenhuoneessa ja tämä meidän oma taitaakin enimmäkseen majailla Aatun huoneessa. Säkkituoli on kevyt, joten lapsen on helppo sitä itsekin siirrellä ja tarvittaessa säkkituoli on nopeasti siirrettävissä muihinkin tiloihin.

Tämä kamelin sävy on kyllä niin nätti ja pidän siitä, että se tuo vähän lämpöä sisustukseen ja sopii hyvin myös meidän tammiparketin kanssa.  Muita värivaihtoehtoja on hiekka, harmaa ja valkoinen. Valkoinen olisi ollut myös kiva, mutta vähän epäröin sen toimivuutta meidän perheessä kun tätä varmasti käytetään paljon leffailloissa ym. missä myös herkutellaan ja enkä kovin usein jaksaisi olla säkkituolia pesemässä. Tämän voi muutes pestä 30 asteessa jos likaantuu ja säkkituoleja löytyy Nordic Swan Livingilta myös säänkestävällä kankaalla!

    Lue lisää