MARIMEKON JOULU 2018 (+ALEKOODI)

*marimekon ja aarikan tuotteista saatu alennusta

Heippa ja mukavaa perjantaita! Tällä kertaa kuvailin muutamia Marimekon joulumalliston tuotteita täällä kotonamme ja samalla muuten vinkkaan, että ystäväni kaupassa marimuksussa on nyt joulunavaus ja sen kunniaksi on koko loppuviikon ajan kaikki tuotteet -20% alennuksessa (ei mini rodinin uutuudet ja ruskovilla). Kurkkaa postauksen lopusta vielä koodi, jolla saat alen verkkokaupasta. Nämä kaikki kuvissa näkyvät marimekon ja aarikan tuotteet löytyy tuolta marimuksun valikoimista.

Oiva-sarjan astiat ovat meillä kovassa käytössä ja ihatuin tähän uuteen svaale-kuosiin niin, että hankin siitä muutaman astian meillekin. Tykkään yhdistellä marimekon eri kuoseja keskenään ja yleensä ostan vain yhden tai kaksi samaa kuosia. Nämä sopivat kivasti valkoisten oiva-sarjan astioiden kanssa, mutta myös mustavalkoisten kuosien kanssa yhteen.

Kuusikossa-kuosi on ehkä yksi tykätyimmistä marimekon joulukuoseista. Tässä tyynyssä on kaunis hieman beigensävyinen tausta ja materiaali on tavallista puuvillaa hieman paksumpaa.

Olen jo pidemään ihaillut aarikan lyhtyä ja tuossa jokin aika sitten viimein sen hankin. Tätä löytyy kahdessa eri koossa marimuksustakin ja samoin noita kauniita kynttilänjalkoja useassa värissä ja koossa. Myös nämä aarikat saa nyt -20% alennuksella!

Marimekon joulumallistosta löytyy paljon muutakin kivaa mm. unikkoja kauniissa uutuussävyissä. Marimuksun verkkokaupasta saa tosiaan -20% alennuksen tuotteista koodilla joulu18. Kurkatkaahan valikoima täältä.

Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

    Lue lisää