MUSTAVALKOINEN OLOHUONE JA YKSI IHANA VALAISIN

Kirjoittelin tuossa jokunen aika sitten, että keittiömme sai mustavalkoisen lookin ja samalla silloin päivitin myös olohuoneen sisustusta. Mikään muu ei tosin muuttunut tekstiilejä lukuunottamatta, mutta niillä saa kyllä aika erilaisen ilmeen aikaiseksi helposti. Blogijutut laahaavat vähän jälkijunassa, nyt on olkkariin jo tullut vähän joulunpunaistakin sekaan. Ajattelin nyt kuitenkin jakaa täällä nämä mustavalkoisen ilmeen kuvat ja samalla kertoa hieman tuosta olohuoneen kauniista jalkalampusta.

Alkuvuodesta eräässä blogihaasteessa kysyttiin sisustushaaveita tulevalle vuodelle. Itsellä oli siellä oli kaksi haavetta, tämä kuvassa näkyvä Kaiser Idell 6556 valaisin sekä Menu afteroom tuoli. Tuoli olisi tullut Aatun huoneeseen ns. työtuoliksi. Lopulta kuitenkin tuumasin, että sametti materiaalina ei varmasti olisi se kaikista toimivin siihen tarkoitukseen ja päädyinkin hankkimaan artekin tuolin hyvällä alella.

Valaisimen kuitenkin hankin suunnitelman mukaisesti ja sain ostaa sen alennuksella saksalaisesta Connox.com kaupasta, jonka kanssa olen tehnyt pitkään yhteistyötä. Connox.com kaupan kanssa kaikki on toiminut aina tosi hyvin ja siellä on yleensä tosi hyviä alekamppiksia. Nyt vielä huomiseen saakka Connox.com kaupasta saa -15% alennuksen kaikesta ja lisäksi on hyvä tarjouksia monista muistakin tuotteista. Alekamppiksen löydät täältä ja -15% alekoodi aktivoituu sivuilta. Pienemmissä tuotteissa postikulutkin ovat vain n 8 euroa ja paketti toimitetaan kotiovelle saakka.

Tämä Kaiser Idellin valaisin on kyllä todella kaunis ja varsinainen klassikko. Varren asentoa saa säädettyä ja lisäksi kupua saa säädettyä haluamaansa asentoon. Meidän oma on mattamusta ja sopii mielestäni hyvin aika moneen sisustukseen.

Ensi vuodelle minulla ei ole juurikaan sisustushaaveita. Ajattelin kyllä tilata uuden päällisen meidän woodnotes k-tuoliin, joten ehkä se lasketaan haaveeksi. Valaisimet ovat kyllä heikkouteni ja niitä aina ihailen, mutta akuuttia tarvetta ei millekään ole. Mitä sinun haavelistaltasi löytyy?

*Valaisimesta saatu alennusta

    Lue lisää