PÄIVÄ DUUDSONIT ACTIVITY PARKISSA

Kaupallinen yhteistyö Duudsonit Activity Park

Mikäli seuraatte mua instassa niin huomasittekin varmasti, että vietimme koko perhe perjantaipäivää Seinäjoen Duudsonit Activity Parkissa. Hassua, että vaikka asummekin aika lähelle, emme ole koskaan tuolla käyneet. Olipa kiva, että nyt tuli nähtyä paikka nimittäin meidän perhe tykkäsi kyllä hurjasti! Laitoin instassa sinne videoihin pätkät, jotka kuvasin puistossa, käyhän kurkkaamassa täältä.

Duudsonit Activity Parkissa (DAP) löytyy puuhaa kaikenikäisille ja paras juttu on, että aikuiset pääsevät ilmaiseksi maksavien lasten seurassa! Se onkin mielestäni erittäin hyvä juttu, sillä nelihenkiseltäkin perheeltä kaikkien pääsylipuista tulisi jo sievoinen summa. Lippujen hinta riippuu lapsen iästä ja osassa puistoista on mahdollista ostaa myös iltalippu kahdelle viimeiselle tunnille. Sekin on mielestäni kiva idea, sillä joskus olisi vain kiva piipahtaa nopeasti esimerkiksi hyppimään trampoille ja näin sen voi tehdä edullisemmin.

Puistoon kannattaa varustautua mukavilla vaatteilla, juomapulloilla ja sisäpelikengillä/puhtailla ulkokengillä (jos meinaat mennä skeittipuistoon). Trampoliineilla vaaditaan turvallisuussyistä käytettäväksi trampoliinisukkia ja niitä voi ostaa lipumyynnin yhtydessä olevasta myymälästä. Pitkähihaista ei tullut kyllä käytettyä vaan sisällä tarkeni hyvin t-paidalla.

DAP on siitä kiva, että tekemistä löytyy kaikenikäisille aina vauvoista teini-ikäisiin ja myös aikuisille. Perheenäidin näkökulmasta tämä on tosi kiva, sillä juuri koko perheen yhteinen tekeminen on sellaista mihin kannattaa satsata. Itse sain hyvän hien pintaan useammallakin pisteellä ja myös mahtavat naurut kun yritin suorittaa ratoja, mitkä eivät aina olleet ihan helppoja aikuisellekaan. Omat suosikkini olivat temppurata (missä sai mennä sellaisilla pienillä polkuautoilla), pallotykkirata sekä pesäpallopiste. Seinäjoen puistosta löytyy kaikenkaikkiaan 30 temppualuetta, joista löytyy mieluisaa puuhaa varmasti jokaiselle ikään ja sukupuoleen katsomatta. Meillä oli miehellä jalka paketissa, joten hän ei valitettavasti päässyt temppuilemaan, mutta ensi kerralla sitten!

Tällä pallotykkiradalla saimme kyllä hyvät naurut ja niin vaan itsekin juoksin tuolla tuulispäänä yrittäen väistellä palloja. Tällaiset pisteet on kivoja, sillä näitä voi suorittaa niin aikuiset kuin lapsetkin ja kaikilla on yhtä kivaa!

Puistosta löytyy näin iso jekkula, missä etenkin perheen pienimmät viihtyvät hyvin. Pienille on myös varattu erilliset trampoliinit ja foam-altaat, joten leikkiminen on turvallista eikä ole pelkoa jäädä isompien jalkoihin.

Minulle muutes kerrottiin, että puistossa toimii päivisin liikuntapäiväkoti Jump ja he voivat vallata koko puiston käyttöönsä aamupäivisin, kun puisto
ei ole vielä auennut muille asiakkaille ja iltapäivisinkin puistossa touhutaan pienryhmissä. Mielestäni tämä on ihan mahtava konsepti ja miten hurjan paljon liikuntaa lapset saavatkaan ihan huomaamatta kun temmeltävät puistossa. Iso peukku tälle konseptille!

Puistosta löytyi hauskat lyötitutkat niin pesäpallolle, jääkiekkolle kuin salibandyllekin. Itsekin verestelin pesispisteellä vähän muistoja ja yllättävän hyvin sitä vielä osui palloonkin!

Yllä näkyvä ninjarata on vaijeriliu’un ohella yksi uutuuksista. Tämän suorittamisessa oli itselläkin haastetta, sillä rata vaatii aikamoista notkeutta!

Aatun suosikki oli yllättäenkin skeittiparkki! Täällä ja trampoilla hän taisi viettää enimmäkseen aikaa. Hurjimmat skeittaajat pääsivät hyppimään hyppytornista myös trampoliinien yhteyssä olevaan isoon foam-altaaseen. Itseä hirvitti katsoakin sitä menoa, mutta aika taitavasti ne nuoret pojat siinä vetivät!

Tämä yllä näkyvä Jump oli myös yksi uusimmista pisteistä ja se näyttikin olevan tosi suosittu. Tämä oli Eevin suosikki freestyle-trampoliinien ja airtrack-patjojen ohella. Meillä tehdään kotona koko ajan kärrynpyöriä ja muita temppuja ja nyt olikin kiva kun pystyi kokeilemaan mitä erikoisempia juttuja pehmeillä alustoilla. Nuo airtrack-patjat ja trapat näyttivät olevan monen muunkin suosikit!

Puistosta saa lounasta ravintola Pirttihirmun seisovasta pöydästä aina klo 14 saakka ja sen jälkeen pystyy tilaamaan annoksia listalta. Mahtava juttu on, että ravintolan ruoka on lähiruokaa ja ruokalista koostuu pääosin
eteläpohjalaisista raaka-aineista. Hampparipihvit tulevat Laidun
Herefordilta Suupohjasta, kanat Jari Saaren perhetilalta Kurikasta, makkarat ja kokolihat Ilmajoen
Makkaramestareilta, sämpylät koskenkorvalaiselta Nonparellilta ja
seinäjokiselta Pirjon Pakarilta ja juustot, maidot ja piimät
jalasjärveläiseltä Juustoportilta. Myös salaatit ja vihannekset valitaan
mahdollisuuksien mukaan lähialueiden tuottajilta.

Me valitsimme listalta mm. kanahampparin, nugetteja ja aurajuusto-pekoni burgerin ja voin sanoa, että ehkä parhaita hamppareita mitä olen ikinä maistanut! Sanoinkin, että tänne tullaan kyllä joskus ihan vaan vaikka syömään, joskin lapset protestoivat heti, että puistoonkin on silloin  päästävä.

Duudsonit Activity Park tarjosi kyllä ainakin meidän perheelle paljon iloa ja itse voin lämpimästi suositella paikkaa muillekin. Tämä ei varmastikaan jäänyt meillä viimeiseksi kerraksi, nyt kun tiedän kuinka paljon kivaa tekemistä siellä on meille aikuisillekin. Itsellä oli ainakin illalla mukavan väsynyt olo touhuamisesta, ja seuraavana päivänä pikkuautoilla ajelu tuntui kyllä reisissäkin melkoisesti.

Ihan siis 6/5 tämä paikka!

    Lue lisää