TALVESTA EI TIETOAKAAN

Onpa ollut kummallinen syksy! Monesti tähän aikaan on ollut jo lumi maassa ja toppavaatteet käytössä. Nyt paksut talvitakit ovat saaneet roikkua naulakossa odottamassa, sillä olen  mennyt aikalailla välikausitakeilla tai kevytuntuvatakeilla. Laitanpa viime viikolta yhdet asukuvat tännekin, tässä suosikkivälikausitakkini Makian Fishtail jacket ja kaveriksi kaivoin vielä kesän suosikkifarkut Onlylta. Hyvin tarkeni, vaikka farkkujen reikäkin on kasvanut jo kolminkertaiseksi alkuperäisestä 😀

Tuosta Makian takista oli välillä jo koot loppu, mutta nyt taas näyttäisi olevan kaikkia muita paitsi XS kokoisia saatavilla. Tummanvihreä väri on mun mielestä tosi magee!

Instagramissa muutes vinkkasinkin eilen hyvästä alesta tuolla House of Brandonilla ja tosiaan vielä tämän illan ajan saa kaikista naisten ja miesten Tommy Hilfiger, Calvin Klein jeans ja Calvin Klein underwear merkkien tuotteista -50% alennuksen koodilla TOMMY50. Taitaa siellä vielä jotain olla jäljelläkin, linkeistä pääset suoraan kyseisen merkin tuotteisiin. Itse käytin tilaisuuden hyväkseni ja ostin miehelle hupparin ja paidan joululahjaksi.

*sis mainoslinkkejä
**takki saatu

 • Anonyymi
  19.11.2018 at 11:39

  Hei Sini! Teetkö joululahjavinkki postausta tänä vuonna. Ootan sitä niinpaljon.
  Aurinkoa loppusyksyyn.

  • Sini
   20.11.2018 at 20:52

   Moi! Kaipaisitko sisustuksen osalta vai muistakin?

Lue lisää