VIERAILU SEINÄJOEN AUKIALLA

 Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Aukian kanssa

Aukia vaatetusliike Seinäjoella on yksi omista lempikaupoistani. En tiedä oletteko koskaan vierailleet, mutta heiltä löytyy Seinäjoen lisäksi kivijalkaliikkeet Tampereelta, Vaasasta, Kokkolasta ja Helsingistä. Lisäksi heillä on nettikauppa, joka löytyy täältä.

Seinäjoen liike löytyy ihan Seinäjoen keskustassa olevasta Epstori kauppakeskuksesta osoitteesta kalevankatu 6-8. Tosiaan kyseinen liike on ollut yksi omista suosikeistani jo ainakin kymmenen vuoden ajan ja yleensä aina piipahdankin tuolla käydessäni Seinäjoella. Siksi olikin tosi mukava päästä tekemään heidän kanssaan myös yhteistyötä, voin todellakin lämpimästi suositella Aukiaa muillekin!

Seinäjoen liike on mielestäni tosi kivasti suunniteltu. Aukian valikoimista löytyy hurjasti eri merkkejä, tuotteet on laitettu kivasti esille ja kokonaisilme liikkeessä onkin selkeä. Itselle on tärkeää visuaalisuus ja viihdynkin paljon paremmin liikkeessä, jossa tavarat ovat siististi ja tarpeeksi väljästi esillä. Aukialta löytyy merkeittäin pieniä erillisiä osastoja, jotka kuitenkin ovat kaikki yhtä ja samaa tilaa, mutta selkeästi omia ”nurkkauksiaan”.

Aukiasta löytyy myös muutamia lifestylemerkkejä, kuten esimerkiksi näitä Design Lettersin tuotteita. Mielestäni nämä sopivat hyvin kaupan konseptiin, täällä on kun vähän kaikille jotain. Se Aukiassa onkin ollut mielestäni paras juttu, että löydän sieltä vaatteet itselleni arkeen ja juhlaan. Valikoimissa on monia omia suosikkibrändejäni ja tyyliltään myös keskenään erilaisia merkkejä, kuitenkin kaikki sopivat kivasti tänne saman katon alle.

Uutena merkkinä valikoimiin on tullut By Malene Birger. Merkin tuotteet ovat kauniin klassisia ja valikoimista löytyy niin kivoja laukkuja, muhkeita huiveja kuin ihania nahkatennareitakin. Nämä tuotteet menevät niin arjessa kuin juhlissakin ja tosiaan, Aukiasta löytyy kiva valikoima tuotteita myös juhliin ja varttuneempaankin makuun. Tämä onkin liike, jossa voisi shoppailla niin perheen äiti, isä kuin teini-ikäinen lapsikin ja kaikille löytyisi jotain mieluisaa. Merkkivalikoimissa on otettu huomioon tämän hetken trendit, mutta silti pidetty ne klassiset suosikitkin.

Yksi kiva juttu on myös, että merkkivalikoimissa on myös monen eri hintaluokan brändejä. Itse esimerkiksi tykkään kovasti näistä Vilan tuotteista, Seinäjoen liikkeestä löytyy hyvä valikoima myös Esprit merkin tuotteita. Kuinka ihana on tuo alla näkyvä liukuvärjätty Vilan neule!

Sporttisen lookin ystäville Aukiassa on myöa aika hyvä valikoima Peak Performancen tuotteita niin miehille kuin naisillekin. Täältä olenkin hankkinut monet Peakin tuotteeni, valikoimassa on niin takkeja, huppareita kuin treenivaatteitakin.

Seinäjoen myymälässä on myös tosi suuri miestenvalikoima. Täällä tosiaan yleensä piipahdetaan miehen kanssa yhdessäkin, valikoimissa kun on paljon hänen suosikkimerkkejään myös. Merkkeinä täällä on mm. Makia, Tommy Hilfiger, Gant, Fila ja Levi´s ja tietysti paljon muitakin.

Aukiassa onkin nyt valikoima aikalailla parhaimmillaan ja täältä on helppo löytää lahjat pukinkonttiin koko perheelle. Itse poimin alla olevaan kuvaan muutamia suosikkejani joululahjavinkeistä, jotka toimisivat vähän kaikille.

Mikäli pähkäilet joululahjojen kanssa (tai lahjatoiveittesi kanssa) niin kuvassa näkyvä Calvin Kleinin kaksiosainen yöpuku on aika kiva. Itse ainakin tykkäisin tuollaisesta pehmeästä paketista kovasti! Miestenpuolelta poimin lahjavinkiksi tuon kivan ruudullisen Levi´s hupparin, tässä on kauniit jouluiset sävyt, mutta menee toki muulloinkin.

Etsitkö jotain pientä ja edullista lahjaa? Silloin esimerkiksi Lakrids-merkin karkit ovat kiva idea. Itse ostin tällaiset purkit lasten opettajille joulumuistamiseksi. Mikä lahja sopisi kaikille? Ainakin kuvassa näkyvä Swell merkin termospullo, joka pitää juomat kuumana ja kylmänä pitkään. Pulloja löytyy useassa eri kuoseissa, tässä kaunis marmorikuosi. Lopuksi vielä poiminta asustepuolelta eli tuo by Malene Birger pussukka. Tämä pieni pussukka on kätevä sellaisenaan tai käytettäväksi isomman laukun sisällä ja kuosi on hurjan kaunis!

    Lue lisää