ENNAKKOALEKOODI MARIMUKSUUN LUKIJOILLENI!

 Postaus toteutettu yhteistyössä marimuksun kanssa

Heippa täältä jouluhässäkän keskeltä!Huh, minulla alkoi nyt  muutaman päivän vapaat ja paljon olisi vielä hommia, mutta eiköhän se joulufiilis saada aikaiseksi tähänkin talouteen!

Järkkäsimme yhdessä marimuksu kaupan kanssa kivan ennakkoalen teille lukijoilleni ja pääsettekin nyt shoppailemaan niin lastenvaatteita kuin marimekon tuotteitakin kivalla alennuksella ennen muita! sain jaettavaksi koodin, jolla saatte -40% alennuksen kaikista lastenvaatteista (ei kevään uutuudet ja ruskovilla) sekä vähintään -30% alennuksen osasta marimekon tuotteista. Osa marimekon tuotteista on koodilla jopa -50% alennuksessa ja kaikki alekategoriaan kuuluvat vähintään sen -30% alessa.

Koodi on tosiaan sini18 ja se syötetään heti nettikaupan ylälaidassa olevaan % merkin kohtaan, jolloin aukeaa sivu missä on kaikki alennuksessa olevat tuotteet. Puhelimella koodi kohta löytyy oikeasta yläkulmasta valikosta. Tuotteiden alehinnat tulevat koodin syöttämisen jälkeen näkyviin automaattisesti ja toki tuotteita voi etsiä sivuilta myös esimerkiksi vai marimekko-kategoriasta ja alehinnat näkyvät sitten siellä normaalihintaisten joukossa.

Marimekolta alessa on paljon näitä joulumalliston tuotteita sisustuspuolelta, esim ekassa kuvassa näkyvät juustomuotti-kuosin tuotteet sekä monia muitakin.

Vaatepuolelta löytyy kanssa kivasti alennettuja juttuja, samat tuotteet tulevat aleen sitten virallisesti joulun jälkeen samoilla prosenteilla eli tosiaan teillä on nyt jo yhtä hyvät alehinnat kuin varsinaisessa alessakin.

Lastenvaatepuolelta merkkejä löytyy mm. Metsola, Molo Kids, Papu ja Mini Rodini. Paljon oli kaikkea kivaa vielä rekeissä odottamassa alennusmyyntejä!

Kannattaa kurkata myös marimekon kevään uutuudet! Liikkeessä olikin jo esillä uutuuksista mm. tätä ihanaa vaaleanpunaista unikkokuosia sekä vihreää kivet-kuosia. Hurjan kaunis tuo vaaleanpunainen nahkalaukku!

Myös keltaista tulee kevääseen, tässä näkyykin jo muutama uutuus siinä sävyssä. Käykäähän kurkkaamassa siis marimuksun sivut täältä ja koodi tosiaan sini18 ja sillä saatte alennuksen loppuviikon ajan.

En varmaankaan ehdi tänne blogiin enää kirjoittelemaan ennen joulua, joten toivotankin jo nyt oikein ihanaa joulun aikaa teille kaikille!

    Lue lisää