FLOS GATTO

 *valaisin sekä aamutakki saatu

Heippa! Kuinkas siellä joulunpyhät sujui? Täällä otetaa vielä rennosti, sillä menen töihin vasta lauantaina ja ollaan nukuttu pitkään ja valvottu myöhään!

Sain ennen joulua muutaman ihanan jutun, joista ajattelin kirjoitella tällä kertaa tänne blogiin. Tämä kuvassa näkyvä kaunis Flos Gatto valaisin on saatu Valaisinmestari kaupasta ja kuvasin sitä muutamassa eri tilassa täällä meillä kotona. Pidän hurjasti tästä Gatto valaisimen muotoilusta, muistuttaa mielestäni vähän kuumailmapalloa!

Gatto valaisinta löytyy kahdessa eri koossa ja tämä meidän oma on se suurempi. Valaisimesta löytyy myös himmennin ja tämä onkin tosi kaunis tunnelmavalaisin. Valaisinmestari kaupassa on hyvä valikoima klassikkovalaisimia, mutta myös kivoja vähän erikoisempia juttuja ja valikoima on tosi hyvä. Kannattaa ihmeessä tutustua ko. kauppaan!

Nappasin samalla kuvan näistä kauniista h&m home malliston maljakoista, joihin laitoin muutaman oksan koristeeksi. Etenkin pienempi ruskea on mielestäni todella kaunis niin muotoilultaan kuin väriltäänkin!

Tämä Gatto sopii kivasti moneen tilaan ja tässä se on meidän makuuhuoneessa. Sain aatonaattona kotiovelleni ihanan toimituksen Uhanalta ja paketista paljastui heidän superkaunis Winter Garden malliston silkkinen aamutakki. Voi, että miten upea tuo onkaan ja koko mallisto myös. Samasta kuosista löytyy muitakin vaatteita sekä mm. ihania petivaatteita!

Joulupukin paketista paljastui nämä ihanat  Shepherdin pörröiset tossut, jotka ostin joululahjaksi itse itselleni. Nämä ovat kyllä niin lämpöiset, merkillä on paljon muitakin kivoja tossuja, kurkatkaahan täältä!

Nyt taitaa olla aika vaihtaa yökkärit pois, eihän kello olekaan vasta kuin reilun puolenpäivän! Ihania nämä kiireettömät päivät kun voi ihan luvan kanssa nukkua pitkään ja juoda kahvia rauhassa. Saas nähdä kuinka sitä pääsee takaisin normaaliin rytmiin vapaiden päätyttyä. Oikein mukavia välipäivä sinne!

  • Muuttuva kotini Päivi S
    28.12.2018 at 20:31

    Ihana valaisin, kaunis muoto <3

    Söpöt nuo pörröiset tossut, varmasti kivat jalassa. Mie just tunti sitten heräsin päikkäreiltä eli klo.20.45…saattaapi olla ettei ihan heti yö unet tule ja aamulla töihin. Rytmit vissiin sekaisin.

Lue lisää