YKSI KAUNIS KIMPPU

Nappasin tuossa yksi päivä ruokakaupasta mukaani kaksi viikonloppukimppua. Edullinen vajaa 5 euron hinta innosti panostamaan taas vaihteeksi leikkokukkiin ja itseasiassa kimput olivat myös tosi kauniita ollakseen ”markettikukkia”. Monesti kun kaupan kimput ovat omaan makuuni liian värikkäitä ja vähän ehkä tylsiä. Yhdistin kaksi kimppua yhteen (ja värikkäät pari muuta kukkaa laitoin erilliseen maljakkoon) , mielestäni tästä kimpusta tuli hurjan kaunis ja kestikin tosi pitkään!

Olen itse enemmän huolettomien kimppujen ystävä kuin sellaisten särmien ja tarkoin asetelluiden. Tässä kaikki sojottavat vähän sinne tänne ja seassa on niin eukalyptusta, havuja ja ties mitä muutakin. Kimppu seilasi viikon aikana muutamista kuvauksista johtuen vähän siellä täällä kotonamme ja toi kyllä kovasti iloa, aina sen ei tarvitse olla mitään niin ihmeellistä. Kummasti sitä kodin kaaoskin vähän kaunistui kun keskellä sitä oli tuore kukkakimppu!

Kaaoksesta puheenollen, täällä meillä on tällä hetkellä kyllä sellainen sekasorto ettette uskokaan! Olen jotenkin onnistunut kasaamaan tähän viimeiselle viikolle kamalasti rästihommia ja lisäksi tällä viikolla on joka ilta jotain menoja koko perheellä, joten aika tiukille menee tämä joulun laittaminen. Ai niin ja siinä missä järkevä ihminen aloittaisi suurista linjoista, minä aloitin tietysti keittiönkaapeista! En tee yleensä mitään varsinaista perusteellista joulusiivoa lattiasta kattoon, mutta keittiö on sellainen minkä yleensä siivoan perusteellisemmin (ja sauna). Ai kuinka ihana on nyt (jos tässä ehtii muka) leipoa jouluherkkuja kun kuivakaapissa on kaikki jutut omilla paikoillaan eikä aterinlaatikoissa ole kilokaupalla leivänmuruja!

Itsellä on ollut vähän joulufiilis muutenkin kateissa, jotenkin meni niin äkkiä tämä joulukuu. Yhtäkään lahjaa en ole ehtinyt vielä paketoimaan ja kuusikin on jossain metsässä vielä. Huh! Itse olen aaton ja joulupäivän töissä, joten vähän erilainen joulu tulee tänä vuonna senkin vuoksi. Kovin paljoa koristeitakaan en ole laittanut ja punaista meillä on todella maltillisesti, olen nyt ihastunut enemmän tuohon tummanvihreään ja kultaan. Tämä marimekon urna vaasi keltaisena on muutes todella kaunis luonnossa, mielestäni kaunein sävy näistä marimekon maljakoista. Tällaiset vihreät kimput etenkin sopivat tähän tosi hyvin, taidan jouluksikin hakea kaupasta vähän vastaavan.

Nyt minua odottaisi tosiaan se paketointirumba, mutta koska se ei erityisemmin ole mitään lempipuuhaani, taidan odotella kun äitini saapuu meille joulunviettoon ja ulkoistaa sen hänelle. Hän kun taas nauttii siitä puuhasta! Minua taas houkuttelisi kovasti muutama kirja-uutuus, minkä sain pr näytteenä ja taidankin oikaista sohvalle niiden kimppuun. Ehtii sitä kai stressata huomennakin!

    Lue lisää