IKEAN VÄRIKKÄÄT UUTUUDET

Ikealta tuli pressitiedote helmikuun uutuuksista ja kuten Ikean stailaukset yleensäkin, olivat nämäkin niin kauniita, että päätin jakaa näitä täällä blogissakin. Kurkataanko mitä on tulossa helmikuussa 2019 Ikeaan?

 Kaikki postauksen kuvat: Ikea.

Ikean BILLY- hylly täytti tänä vuonna kunnialliset 40-vuotta. Tämä klassinen huonekalu löytyykin monesta kodista ja on suosittu tuunaustuote myös. Simppeli säilytyskaluste taipuu moneen ja kestää aikaa. Erilaisilla ovilla ja vetimillä hyllylle saa ihan erilaisen ilmeen. Vuosien saatossa BILLY-sarjaan on lisätty uusia kokoja ja värejä, kuinka kaunis tämä viininpunainen sävykin on! Uusimpana värinä helmikuussa myyntiin tulee kirkkaan keltainen BILLY, oma suosikkini kuitenkin on alla näkyvä klassinen valkoinen.

Oi miten ihanan keväisiä pastellisävyjä näkyy ylläolevassa kuvassa! Tässä on ÄDELHET- kynttilänjalat, jotka myydään kolmen pakkauksissa. Kynttilänjalat on valmistettu värjätystä alumiinista ja niiden sivuille on lisätty hauskoja geometrisia muotoja.

Tom Dixonin kanssa yhteistyössä tehty DELAKTIG-malliston toinen osa saapuu myyntiin myös helmikuussa. Vuosi sitten julkaistussa yhteistyömallistossa oli kauniita alumiinirunkoisia istuinkalusteita ja ensi kuussa myyntiin tuleva sängunrunko on luonnollista jatkumoa niille. Sänkyä voi muokata haluamallaan tavalla ja jo esimerkiksi sängynpäätyä vaihtamalla ilme on ihan erilainen. Yllä näkyvä sängynrunko+rottinkinen sängynpääty maksavat 529e ja alla näkyvä kokonaisuus mustalla päädyllä ja kahdella sivupöydällä 617 euroa.

Näissä Ikean kuvissa on kyllä ihanan karkkimaiset sävyt! Yllä näkyy valaisinpuolen uutuus GRIMSÅS-kattovalaisin, jota on saatavilla keltaisena ja valkoisena.

Vihreä on ollut jo pidemään monen suosikki mm. tehosteseinän värinä ja aika kauniilta se näyttää myös huonekaluissakin! Yllä näkyy massiivipuusta valmistettu RÖNNINGE-tuoli ja alla nätti graafinen KONGSTRUP-matto.

Tämä yllä oleva kuva on erityisen kaunis, ihanat sävyt, muodot ja kokonaisilme. Siinä näkyykin uusi SKYMNINGEN-kattovalaisin, jota on saatavilla valkoisena ja beigenä. Valaisin koostuu 20 ohuesta kappaleesta, jotka on aseteltu turbiinimaiseen muotoon. Valaisimen hinta on 69,95e.

Loppuun vielä uutuuksia graafisen lookin ystäville. Yllä olevat MÖJLIGHET-pussilakanat sopisivat sävyiltään täydellisesti meidän Eevin huoneeseen. Pussilakanoissa on rohkeasti yhdistelty eri värejä ja muotoja keskenään ja jotenkin ne toimii kyllä kivasti yhteen!

Yllä oleva SVALLERUP- matto sopii materiaalinsa puolesta myös ulkotiloihin ja matto on kaksi puoleinen, toiselta puolelta siis valkoinen mustilla viivoilla. Alla näkyy aika rohkeat YTTERBYN-kaapinovet, joiden kuosit ovat peräisin 70-luvulta. Vähän liian rohkeaa minulle, mutta ehkäpä näillekin kannattajansa löytyy.

Mitäs tykkäsitte Ikean uutuuksista?

Lue lisää