KONJAKINRUSKEA RAITAPAITA

*Lindex tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Heippa ja hyvää vuoden ensimmäistä päivää! Tällä kertaa blogissa muutama asukuva, sillä sain ennen joulua Lindexilta lahjaksi lahjakortin, jolla tilasin muutaman kivan vaatteen itselleni. Ihastuin sivuilla uutuuksissa olevaan konjakinruskeaan raitapaitaan ja se osoittautui livenäkin tosi kauniiksi! Vähän mietin myös tätä seeprapaitaa, mutta päädyin lopulta valitsemaan alempana kuvissa näkyvän mohairisen seepraneuleen.

Kuvassa näkyvät harmaat housut ovat myös Lindexin valikoimista ja löytyvät täältä. Tykkäsin näissä tästä melko kapeasta slim-mallista ja housujen juju on sivulla menevä musta tere. Itselläni on kaikki vaatteet kokoa 36, mielestäni vastaavat hyvin kyllä kokoaan!

Lindexin uutuuksissa oli kyllä ihanasti värejä ja kuoseja! Etenkin mekoissa ja hameissa oli kauniita väriyhdistelmiä, harmi kun en kumpiakaan kovin usein käytä. Jos ihastuitte näihin niin kurkatkaahan Lindexin uutuudet täältä!

Oikein kivaa alkanutta vuotta teille kaikille!

    Lue lisää