MOLO KIDS KEVÄTUUTUUDET JA -15% ALEKOODI

 Yhteistyössä marimuksu, tuotteista saatu alennusta

Pakkaset huitelevat ennätyslukemissa, joten kevätvaatteet eivät ehkä ihan juuri nyt ole ensimmäisenä mielessä. Kyllä se kevät sieltä kuitenkin aina tulee, joten ehkä voidaan vähän kurkata miltä näyttää Molo Kidsin 2019 kevätmallisto? Postauksen lopusta löytyy myös -15% alekoodi Marimuksun molo kidsin uutuuksiin.

Oma suosikkimerkkini lastenvaatteissa on ollut jo vuosia Molo kids, heidän trikoon laatu on kyllä tosi hyvää. Ulkovaatteissakin ollaan suosittu samaa merkkiä, eniten ehkä kun lapset tykkäävät kovasti heidän kuoseistaan. Marimuksuun on saapunut jo kevään Molo Kids vaatteet myyntiin ja tässä näette muutamia kuvia mitä mallistosta löytyy. Kerroinkin, että olen karsinut lastenvaatekaapeista pieniä vaatteita pois ja etenkin Aatun kaapista lähti iso kasa kiertoon. Suurin osa oli 110/116 kokoisia ja Aatukin on jo reilut 130 cm pitkä, joten ehkä oli ihan aikakin käydä niitä läpi.

Kevättakiksi ostin Aatulle tämän off road buggy kuosisen Casper takin. Tässä oli mielestäni tosi kiva malli, muistaakseni aikaisemmin tätä on ollut vain toppatakeissa.

Tämä off road buggy kuosi oli kyllä kovasti Aatun mieleen ja ostin tästä vielä pitkähihaisenkin, alla näkyy kiva treasure map kuosi, joka on myös Aatun mielestä kiva ”Afrikantähti-paita”.

Tytöille oli aivan ihanaa Carousel kuosia ja siitä ostin Eeville paidan ja siihen kivat yksiväriset leggarit. Hei tosiaan saatte nyt tämän viikon ajan kaikista marimuksun Molo Kids uutuuksista -15% alennuksen koodilla tammi19. Koodi kannattaa syöttää heti ekana sivuilla % -merkin kohtaan niin aukeaa sivu, jossa alehinnat on valmiina ja kaikki aleen oikeuttavat tuotteet näkyvissä.

Lopussa vielä kurkistus muutamiin uutuuksiin, joista nappasin kuvan marimuksun liikkeessä. Kuinka ihana on tuo yllä näkyvä karusellikuosinen mekko!

Yllä olevissa kuvissa näkyy myös muutamia välikausivaatteita ja kuosivaihtoehtoja. Kuoseina mm. Flowers of the world, wild horses ja Blue containers. Kaikki mielestäni tosi nättejä ja ihanat sävyt näissä!

Mukavia pakkaspäiviä ja kivaa uutta viikkoa!

  • Tatiana
    17.6.2019 at 11:14

    Thank you for your review. Please, what size of Casper here?

Lue lisää