PUSSILAKANAT, JOISSA ON HYVÄ HINTA-LAATUSUHDE

 *sisältää mainoslinkkejä
 

Olen itse hankkinut useammat pussilakanat ellos Home mallistosta ja todennut, että kaikissa niissä on ollut tosi hyvä hinta-laatusuhde. Ajattelinkin nyt vinkata muutamista omista suosikeistani Elloksen valikoimista. Sivuilla kun usein on jonkinmoinen tarjous näihin elloksen omiin tuotteisiin niin monesti näitä voi saada tosi edullisestikin. Tällä hetkellä koko kodinvalikoimasta saa -25% alennuksen, koskee myös merkkituotteita ja huonekaluja. Ale voimassa vielä tänään eli 29.1 saakka, klikkaa tästä* niin alekoodi aktivoituu suoraan!

Lisäksi kannattaa tsekata aleosio, jossa vielä tänään hyvä lisäalekoodi millä saa -50% lisäalen elloksen oman malliston tuotteista ja -30% lisäalen merkkituotteista. Alen saa aktivoitua suoraan tästä*.

Omat suosikkini kaikista meidän elloksen pussilakanoista ovat olleet nämä Leah puuvillasatiini pussilakanat. Nämä ostin keväällä juurikin tuolla -50% lisäalekoodilla ja hintaa näille jäi noin 30 euroa kappale. Nämä ovat mielettömän laadukkaat ja mukavantuntuiset, sellaiset varsinaiset hotellilakanat! Näitä ei nyt enää näkynyt sivuilla, mutta saman sävyista aluslakanaa löytyy alesta vielä täältä* (ja siitä sai sen -50% lisäalen) . Bongasin kuitenkin uutuuksista nämä* puuvillasatiiniset pussilakanat, joiden arvelisin olevan aika samantyyliset kuin nämä meidän omat. Tuo persikkainen sävy on myös tosi kaunis!

Postauksen loppuun kokosinkin kollaasiin omat suosikkini noista elloksen pussilakanoista. Meiltä löytyy myös muutamat tällaiset* Neely pussilakanat, jotka ovat laadukasta puuvillaperkaalia. Meillä on eniten käytössä ollut valkoiset, jotka ovat pysyneet useista pesuista huolimatta ihan uudenveroisessa kunnossa. Materiaali ei ole nyppyyntynyt ollenkaan ja kangas on sellaista aika tiivistä ja laadukkaan oloista. Tuossa Neely mallissa on tosi kauniita sävyvaihtoehtoja, voin kyllä lämpimästi suositella näitä! Toinen sävy meillä on vaalea beige, mikä on aika lähellä näitä kuvan pussilakanoita, mutta hieman vaaleammat.

Jostain vanhoista postauksista löytyisi varmasti kaikista kuvatkin, mutta vinkkaan vielä pellavapetivaatteiden ystäville näistä* Candice pussilakanoista. Meillä on näistä vaalean beiget ja ne ovat olleet myös tosi hyvät. Nyt sivuilla oli aivan ihana kullanruskea sävy, kaikenkaikkiaan sävyvaihtoehtoja näissä on yhdeksän. Jos tykkäät pellavapetivaatteiden rouheudesta ja ryppyisyydestä niin tässäpä yksi laadukas vaihtoehto, mikä ei maksa kuitenkaan satasia.

    Lue lisää