IKEA STOCKHOLM 2017 SOHVAPÖYTÄ

Tein pieniä uudelleenjärjestelyitä olohuoneessa ja siirsin Ikean Stockholm 2017 malliston sohvapöydän tuolta tv-tilasta tähän toiselle puolelle olohuonetta. Meille tuli tv-tilan sohvaan rahi ja tämä oli vähän liian pitkä nyt kun rahi vie osan lattiatilasta sohvan edestä. Kuvissa näkyykin jo meidän uudet valkoiset sohvanpäälliset, niistä ja rahista kirjoittelen kuitenkin myöhemmin lisää.

Tykkään tosi paljon tästä Ikean rottinkipöydästä. Itseasiassa niin paljon, että meillä on näitä kaksi. Toinen samanlainen on makuuhuoneessa laskutasona. Mielestäni tämä sopii kyllä muotonsa ja materiaalinsa puolesta kivasti tähänkin oleskelutilaan, mutta vähän kuitenkin mietin onko 160cm pitkä pöytä liian iso tähän kuitenkin. Mietinnässä on ollut hieman pienempi sohvapöytä mikä olisi tämän mallinen, joten tässä tuli samalla testattua kuinka pitkulainen malli sopisi pyöreän pöydän tilalle.

 

Monikäyttöinen tämä ehdottomasti on, sopii niin sohvapöydäksi kuin sivupöydäksikin. Penkkinäkin tätä on testattu lasten synttäreillä, joskin materiaalinsa puolesta ei ole paras vaihtoehto siihen ja nuo rottinkisäikeet kyllä katkeavat helposti jos tätä penkkinä käyttää. Mikäli tähän jossain vaiheessa hankin uuden pienemmän pöydän koitan mallailla josko tämä sopisi mökkimme saunatupaan.

Nyt en ainakaa Ikean sivuilta tätä enkä sitä pienempää mallia enää löytänyt. Ovatkohan lopettaneet valmistuksen vai onko vain väliakaisesti loppunut? Tämä kuitenkin tuntuu olevan tosi suosittu tuote Ikealta, joten toivottavasti pysyisi mallistossa vielä jatkossakin.

Miltä teidän silmäänne näyttää tämä pitkä sohvapöytä tuossa tilassa? Joskus sitä itse näkee asiat niin erilailla omassa kodissaan kuin joku toinen.

    Lue lisää