KOLME KIVAA LINDEXILTA

*kuvan tuotteet saatu Lindexilta
*sis mainoslinkkejä

Lindex on viime aikoina yllättänyt minut monilla kauniilla uutuuksilla ja blogin kautta saamallani lahjakortilla sain tilata itselleni muutamat mieluisat jutut. Olin tänään yksin kotona ja nappasin samalla kuvat näistä tilaamistani vaatteista. Ei ole assaria ei, mutta onneksi puhelimessa on kaukosäädin kameraan! Älkää siis ihmetelkö joka kuvassa näkyvää puhelinta 😀

Näiden asukuvien kanssa on kyllä aina eniten säätämistä ja harvemmin niitä tulee enää blogiin kuvailtuakaan. Mitään kauniita taustoja ja mielenkiintoisia kuvakulmia näissä ei todellakaan ole, mutta ehkäpä näistä kuitenkin tulee se tärkein esiin, eli itse asu. Ja sattuipa hyvin kun katsoin tuotteille näitä linkkejä, nyt saa nimittäin kaikista naistenvaatteista -20% alennuksen Lindexin sivuilta koodilla more1905fi. Alekoodi on voimassa huomiseen eli 3.2.2019 saakka.

Tämä ekoissa kuvissa näkyvä ruskea kukkakuvioitu satiinipusero oli näistä kolmesta oma suosikkini. Tykkään kovasti väristä sekä mallista ja tämä sopii niin farkkujen kuin vaikkapa mustien suorien housujenkin kanssa käytettäväksi.

Lindexin preium quality mallistosta löytyi tämä harmaa väljä villasekoiteneule. Yllättäen ihastuin raidalliseen paitaan, joku näissä raidoissa vaan viehättää. Tykkään myös isosta ja muhkeasta poolokauluksesta. Kuvissa näkyy myös  nämä revityt slim fit farkut, jotka ovat kivan joustavaa materiaalia ja tosi mukavat jalassa.

Lindexilla oli monia muitakin kivoja uutuuksia, esimerkiksi tämä Holly&Whyte kukkamekko on tosi kaunis! Kaikki uutuudet löytyy täältä ja tosiaan huomiseen saakka naistenvaatteista saa sen -20% alennuksen.

 • Helen
  2.2.2019 at 18:58

  Ihastuttavan näköinen koti!
  Tuo ruskea, kukallinen satiinipaita olisi minunkin mieleeni. Kivat karvatohvelit sulla jalassa, mistähän ne on?

  • Sini
   2.2.2019 at 20:01

   Kiitos! Tohvelit on Shepherd of Sweden merkkiset. Olen omani ostanut Aukia liikkeestä, mutta merkillä on myös nettikauppa. Tykkään kotona käyttää näitä hurjasti ja ihanimmat ovat juuri ilman sukkia, niin lämpöiset!

   Sini

 • Milla Sukhilta
  2.2.2019 at 19:32

  Kivoja kuvia! Asukuvia on kyllä kiva katsoa, etenkin tuo raidallinen villaneule on ihana. Ja miljöökin oikein hyvä 🙂

  • Sini
   2.2.2019 at 20:01

   Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät ❤️

 • KastehelmiB
  3.2.2019 at 07:59

  Kangaspusero näyttää tosi kivalle. Eilen se pisti silmääni kävellessäni Lindexin ohi. Taidan käydä hakemassa itsellenikin. Kauniit asukuvat ja ihanan näköinen koti.

 • Muuttuva kotini Päivi S
  3.2.2019 at 20:05

  Kivoja asuja ja paitapuseron kävinki jo tilaamassa 🙂 Se on aivan ihanan malliltaan ja väriltään, kiitos kovasti vinkistä <3 Sainki -20% alennusta ja kun liityin vielä kanta-asiakkaaksi niin sain -10% lisä alen :). Ite seuraan muotia ja siustusjuttuja, joten näitä on kiva aina lukea ja katsoa kauniita kuvia. Ihanaa viikon alkua sinne <3

Lue lisää