NUURA BLOSSI

 *Kaupallinen yhteistyö Nuura yrityksen kanssa.

Nuura on taskalainen, melko tuore valaisimia valmistava yritys. Nadia Lassen, Peter Østerberg ja yrityksen pääsuunnittelijana toimiva Sofie Refer perustivat Nuuran vuonna 2017 ja melko nopeasti Nuura näyttikin löytävän tiensä designvalaisimien huipulle. Oletkin ehkä saattanut törmätä Nuuran valaisimiin instagamin sisustuskuvissa, tuotteet ovat näkyneet monien stailaajien kohteissa ja sopivat kyllä upeasti lähes minkälaiseen sisustukseen tahansa!

Meidän kotiamme koristaa tämä Nuura Blossi pöytävalaisin, samaa Blossi mallia on saatavilla myös jalkavalaisimena, seinävalaisimena sekä riippuvalaisimena. Pidän itse tästä melko simppelistä muotoilusta kovasti, valaisin on myös kevyt ja siro ja jotenkin tosi kaunis. Nuuralla on monia muitakin hurjan kauniita valaisimia, merkin jälleenmyyjänä toimii Suomessa mm. Finnish Design shop ja täältä* pääset kurkkaamaan saatavilla olevat tuotteet.

Nuura valaisimissa on kaikissa yhtenäistä sellainen tietynlainen herkkyys ja ylellisyys. Suunnitelluissa tuotteissa on kauniisti tuotu esiin lasin erilaisia pintastuktuureja ja sävyjä ja näkisin näiden olevan kyllä tulevia klassikkovalaisimia. Meillä tämä blossi sopii kivasti moneen tilaan, mutta pidän siitä eniten tuossa sisäänkäynnin lipaston päällä. Tämä lipasto onkin kyllä nyt kuvissa harvinaisen siistissä kunnossa, mutta todellisuudessahan tuohon lasketaan käsistä kaikki tavarat kun tullaan sisään. Olen miettinyt jotain kivaa säilytyspaikkaa esimerkiksi posteille ym, mutta en ole vielä keksinyt mikä se voisi olla.

Otin muutaman kuvan Blossista myös tässä meidän olohuoneessa. Alla näkyy valaisin kun se on aika himmeäksi säädetty, tästä löytyy tosiaan siis portaaton himmennin mikä on tosi kiva juttu. Meillä on yleisvaloina isot led paneelit, joissa on aika valkoinen 4000K valo. Tykkäänkin iltaisin käyttää näitä pöytä- ja jalkavalaisimia hieman lämpöisemmällä valolla tuomaan tunnelmaa tilaan.

Nuuralla on todella kauniit verkosivut myös, käykäähän kurkkaamassa täältä. Heidän kuvapankistaan pääsee kurkkaamaan myös miltä Nuuran tuotteet näyttävät erilaisissa suunnittelukohteissa ja projekteissa.

    Lue lisää