SISUSTUSSUOSIKIT: HELMIKUU

Moikka! Ajattelin, että voisin aina kuukausittain…tai ainakin silloin tällöin poimia muutamia suosikkituotteitani/brändejäni sisustuksen saralta ja jakaa niitä teidän kanssanne. Tässäpä siis katsaus helmikuun sisustussuosikkeihini!

 kuva: Kovac Family

Ensimmäisenä itselle uusi brändi nimeltä Kovac Family. Merkki tulee Ruotsista ja sen takana on nimensä mukaan Kovacin perhe: Camilla ja Christopher sekä heidän tyttärensä Filippa ja Klara. Brändin arvoissa nousee esiin ympäristöystävällisyys, eettisyys ja vastuullisuus. Kaikki sellaisia, jotka saavat minut todella iloisiksi ja joita tulisi yhä enemmän nostaakin esiin. Pohjoismaiset yritykset ovat onneksi näissä asioissa aika edelläkävijöitä!

Tuote, joka herätti minussa huomattavaa ihastusta on näissä kuvissa näkyvä 25 lamp, jota on saatavilla eri puulajeissa ja erilaisilla käsittelyillä. Kyllä tuo puu vaan on kaunis materiaali ja tässä valaisimen muotoilussa on jotain todella upeaa! Tämä muistuttaa hieman kukan nuppua ja simpukkaa, mielettömän ihana joka tapauksessa!

Valaisin on paikallisesti valmistettu käsityönä 25 eri osasta (siitä nimi) ja käsitelty mehiläisvahalla ja pellavaöljyllä. Värivaihtoehtoja on useampi ja vaikea sanoa mikä näistä on nätein! Hinta valaisimilla on alkaen 225 euroa ja nettisivuilta on mahdollista ostaa valaisin myös 3 erässä maksamalla eikä siitä tule mitään lisäkuluja. Merkiltä löytyy myös muita tuotteita, kurkkaa vaikkapa täältä!

  kuva: Kovac Family

  kuva: Ferm Living 
Merkki, jolta löydän usein aina monia ihania tuotteita on Ferm Living. Jotenkin heidän tyyli vain iskee minuun eikä tämäkään kevät ole poikkeus. Tämän kevään uutuuksista ihastuin etenkin limited edition printteihin, jotka näyttävät kyllä upeilta isossa rykelmässä. Printit myydään 9 kpl pakkauksissa ”still-life gallery boxissa” ja hintaa setillä on 139 euroa. Tuossapa myös se ainut miinus, olisin nimittäin halunnut hankkia vain muutaman näistä itselleni, mutta kaikkia yhdeksää en tarvitse, joten nämä passaan siis.
Vieressä näkyy kaunis uutuus, ”mingle table top”. Pöytälevyä on saatavilla vaalealla ja tummalla tammiviilupinnalla ja jalkaosa myydään erikseen. Kuvissa on yhdistetty tähän messinkinen jalka, mutta vaihtoehtoja on useita, myös puisia. Myös kantta löytyy eri mallisina, tämä pyöreä on jotenkin kivan siro. Pöytälevyn hinnat alkaen 599e ja kaikki merkin uutuudet löytyvät täältä.

  kuva: Louis Poulsen
  kuva: Louis Poulsen
Instassa taisi tulla vastaan juurikin tämä yllä näkyvä kuva ja sitä pysähdyin pidemmäksi aikaa ihailemaan. Louis Poulsenin PH 5 Mini on ensimmäisen kerran julkaistu vuonna 2017, mutta tänä vuonna tästä tuli tämä messinkinen versio. Kuinka kauniit nuo pikkuvalaisimet ovatkaan tuossa saarekkeen päällä! Tätä PH 5 mini valaisinta on saatavilla nyt ainakin täältä *

Hmm, mikäli juuri nyt miettisin meidän saarekkeen valaisimia, olisivat nämä kyllä varmasti yhdet suosikkini listalla!

 kuva: Lapuan Kankurit
Sävyissä nyt kevään korvilla iskee eniten tällaiset persikkaiset ja ruosteesävyiset värit. Maanläheiset sävyt ovat jo pidempään olleet mieleeni ja niiden joukkoon hieman vaaleammat, mutta samaa sävymaailmaa olevat tekstiilit ovat tervetulleita. Lapuan Kankureiden uutuuksissa on juurikin näitä täydellisiä sävyjä, toki löytyy myös kauniin turkooseja uutuuksia niistä pitäville. Suurin ihastukseni on ehkä tuo vasemmalla näkyvä Niitty-liina, jota löytyy persikan, vihreän ja ruskean värisenä. Instastoorissani onkin nähtävillä pieni video kun avasin tänään Lapuan Kankureilta saamani paketin ja siellä tosiaan tämä kaunokainen olikin. Saan arpoa myös yhden vapaavalintaisen Niitty-liinan teidä seuraajieni kesken, joten liityhän seuraamaan @sinisliik instassa niin et missaa tulevaa arvontaa!
Myös muita uutukaisia löytyy Lapuan Kankureiden kevätmallistosta, käyhän kurkkaamassa täältä.
 

 kuva: iittala

Ja viimeisenä suosikkina paljon blogeissakin näkynyt iittalan raami. En tiedä miksi, mutta jotenkin kovasti tykästyin tähän uuteen astiasarjaan. Näiden muotoilussa on jotain tuttua lapsuuden lautasista ja ehkä siksi tämä näyttikin itselle niin mieleiseltä ja turvalliselta. Sanon tämän pelkästään positiivisessa mielessä, sillä tämän nähtyäni tuli sellainen olo, että aivan kuin näitä olisin tarvinutkin ja siinä ne nyt ovat! Tarpeellisuudesta en kyllä niin tiedä, sillä tosiasia on, että onhan meillä astioita ihan tarpeeksi. Ajattelin, että etenkin nuo tarjoiluastiat voisivat sopia kivasti jo meillä olemassa olevien astioiden kanssa yhdeen, joten ehkäpä niitä saatan joskus vielä hankkia. En ole näitä livenä vielä nähnyt, joten mielipiteeni perustuvat pelkkiin kuviin. En siis rynnännyt heti ostoksille vaikka ovasti näistä pidinkin, mutta katsotaan löytääkö joku näistä vuosien saatossa paikan vielä meidänkin kotoamme.
Mallisto on saanut myös kritiikkiä liian tylsästä ja simppelistä muotoilusta, mutta makuasioitahan nämä ovat. Harvoinpa varmaan löytyy tavaraa, josta kaikki pitäisivät. Itse astioissa, etenkin lautasissa, olen kyllä ennemmin klassisten valintojen kannalla ja sitähän nämä kyllä ovat. Mitä mieltä sinä olit raamista?
Raami sarja löytyy kokonaisuudessaan täältä* ja myiittala jäsenenä nyt vielä voimassa tämän kuun loppuun -30% alennus yhdestä tuotteesta koodilla SINUNETU30. Edun saa kun kirjautuu sisään iittalan sivuille.
*mainoslinkki 
 • Anonyymi
  8.3.2019 at 17:52

  Aivan ihana tuo kovac familyn 25 valaisin. Mahtaakohan olla vaikea koota? Sävyjen väliltä en kyllä itsekään osaa valita.:D

  P

  • Anonyymi
   10.3.2019 at 20:22

   Eikös! Heidän instassaan oli video tuosta kokoamisesta. On siis sellainen viuhkamainen jo valmiiksi ja se vaan avataan ja osat levitetään. Olivat siis kiinni jo valmiina ja sitten vaan avataan. Näytti ainakin helpolta 😀
   Sini

Lue lisää