INSPIRAATIOTA KEVÄTKOTIIN

 Kaupallinen yhteistyö Ellos

Kevät on tuntunut tulevan nyt rytinällä, vaikka tosin välillä on vähän takapakkia on tullutkin. On kuitenkin ihanaa, että täälläkin alkaa asfaltti näkyä, lumet sulaa ja päivät tuntuvat pidemmiltä. Itsellä ainakin kevät on intoa täynnä niin tavallisessa arjessa kuin vaikkapa sisustuksessakin. Koen olevani taas aikaansaavampi, idearikkaampi ja yleisesti vaan energisempi.

Talven jälkeen on kiva aina uudistaa sisustustakin, itsellä se yleensä tapahtuu tekstiilien muodossa. Kaipaan yleensä vähän enemmän värejä, raikkautta ja sellaista kevyempää ilmettä. Pelkästään tavaraa karsimalla saa jo kivasti muutosta, mutta kivat tyynyliinat ja petivaatteet vielä viimeistelevät kevätkodin. Yllä olevaan kollaasiin kokosin muutamia omia suosikkejani Ellos Home uusista kevään tekstiileistä. Tuossa kollaasissa teemana on hempeät pastellisävyt, jotka pysyvät suosittuna vuodesta toiseen. Jotenkin nyt itsestä tosi  kauniilta näyttää tuollainen murrettu keltainen, tykkäätkö sä? Ellos Home tekstiilit löydät kaikki kätevästi täältä, ensimmäisenä sivuilla näkyvissä valmiina jo nuo uutuudet.

Joskus sisustukseen saa hurjasti uutta ilmettä lisäämällä vain yhden pienen yksityiskohdan kuten esimerkiksi värikkään tyynyn. Jos sisustus on muuten hillityn sävyinen, voi yksi tyyny tai viltti muuttaa koko huoneen tunnelmaa. Sisustustyynyt ovat myös oiva ja edullinen tapa tuoda sitä muutosta ja plussaa siitä, että niiden säilytys ei vie paljoa tilaa. Itselläni on muutamat ”kevättyynyliinat” kaapissa jemmassa ja kaivan ne aina esiin näihin aikoihin. Kun jotain laittaa hetkeksi jemmaan, tuntuu se puolen vuoden päästä taas ihan uudelta. Kannustankin hankkimaan muutaman rohkean tyynyliinan täydentämään muuta sisustusta ja ottamaan ne esiin aina kun haluaa pientä vaihtelua. Tässä yllä Ellos Homen kevät uutuuksista omat valintani noista printtikuvioista. Jotenkin hurjan kiva tuo vasemmalla alhaalla oleva tyyny. Siinä on itselle mieluisaa maanläheistä sävyä pohjalla ja raikasta turkoosia kuviossa. Näkisin hyvin tämän myös meidän olkkarissa!

Ellos Home mallistosta löytyy myös heidän omia keittiötuotteita ja ne ovatkin tosi ihania! Materiaaleina on puuta, marmoria ja lasia ja nämä sopivat tosi hyvin monen tyyliseen keittiöön. Mallistossa on myös aivan ihana kuparinsävyinen lasikannu, joka on minun instagramissa keittiökuvissa näkynytkin. Lasikannuakin löytyy useammassa sävyssä (toimii muutes kivasti myös maljakkona!) ja kaikki Ellos Home keittiökategorian tuotteet pääset kurkkaamaan tästä. Löytyikö omaa suosikkia?

    Lue lisää