MODERNIT TERASSIKALUSTEET: BAUHAUS SENSUM SKEPPARHOLMEN

01 bauhaus sensum skepparholmen

Eilen instagramissa kuvasinkin pienen videopätkän stooreihin kun saimme nämä meidän uudet terassikalusteet purettua laatikoista.  Sain näistä sen verran monta kysymystä, että päätin vielä illan suussa napata muutamat kuvat ja kertoa näistä vähän enemmän täällä bloginkin puolella.

Olympus digital camera
Olympus digital camera

Nämä ovat siis Sensum Skepparholmen sarjaa ja tätä myydään Bauhausissa. Viime vuonna näitä oli myös myynnissä ja olivat todella suosittuja ja ilmeisesti myytiin loppuun jo ennen kuin kesä ehti alkaakaan. Ajattelin siis olla nyt asialla ja tilata nämä kun vielä oli saatavilla. Pähkäilin kovasti tämän kulmasohvamallin ja sohva+kaksi tuolia version välillä, ja päädyin lopulta tuohon kulmasohvaan. Alunperinkin se oli kyllä näistä se, minkä olisin halunnut, mutta vähän epäröin kuinka mahtuu tuohon ajattelemaani paikkaan. Mittailin kuitenkin yhtenä iltana ja tulin tulokseen, että jos olisi liian suuri lipan alle niin menisi hyvin kyllä tuolla toisessa kohtaa ( missä nyt on nuo aurinkotuolit).

Olympus digital camera

Pikkaisen tuo sohva tulee yli tuosta kulmauksesta, mutta ei mielestäni mitenkään häiritsevästi. Ja tähän mahtuu kyllä tosi paljon ennemmän porukkaa kuin yhdelle sohvalle+kahteen nojatuoliin. Meillä varmasti olisi aina tullut kisa siitä kuka ehtii sohvalle makaamaan 😀

Kuitenkin tämä sohva+kaksi nojatuolia setti on myös tosi nätti ja jos tilaa ei kulmasohvalle löydy niin tuo on kyllä kiva vaihtoehto. Tykkään näiden modernista ja simppelistä ulkonäöstä tosi paljon ja kivasti menee tuo DIY-pöytäkinnäiden kanssa yhteen.

Olympus digital camera
Olympus digital camera

Ne kenellä tämä setti on ollut jo viime vuonna niin ovat kehuneet tätä kyllä kovasti. Kankaat ovat vettähylkivää polyesteria ja kaikki yksiityiskohdat olivat hyvin ja laadukkaasti viimeisteillyt. Tämä tuli kotiin kuljetettuna noin kolmessa päivässä ja tuotteet oli pakattu superhyvin. Ainut vika oli toisessa aurinkotuolissa, jossa niskatyynyn tarrakiinnitys oli ommeltu toisessa tyynyssä väärälle puolelle, siitä pitää laittaa sähöpostia asiakaspalveluun. Muuten kaikki oli ihan priimaa ja olen tosi tyytyväinen näihin.

Olympus digital camera
Olympus digital camera
Olympus digital camera

Sohvaryhmän mukana tuli siis kaikki mitä näissä kuvissa tuolla kulmauksessa näkyy eli kolmesta palasta koostuva kulmasohva, yksi nojatuoli ja yksi rahi (joka toimii pehmusteen poistamalla myös pöytänä). Lisäksi tuli noita irtotyynyjä useampi.

Olympus digital camera
Olympus digital camera
Olympus digital camera

Sohvaryhmän lisäksi hankimme kaksi aurinkotuolia sekä niiden väliin pienen mustan pöydän. Terassimme kun on aika iso niin nämä mahtuvat hyvin tänne. Laitoin ne nyt tuohon ikkunan eteen, mutta ajatuksena on, että nämä voisivat olla siellä pergolan alla jahka sen joskus saamme valmiiksi. Nyt vaan sormet ristiin ja toivomaan, että ensi kesä on yhtä hyvä kuin viime vuotinen! Aurinkotuoleista mainitaan sivuilla näin: ”Tyylikäs, skandinaavisen muotoilun omaava aurinkotuoli. Mallissa kestävä galvanoitu ja jauhemaalattu metallirunko. Pehmusteet on valmistettu vettähylkivästä polyesteristä, joten malli sopii mainiosti esim. uima-altaan ääreen.”

Ja myös nuo sohvien pehmusteet ovat siis tätä samaa materiaalia. 

Olympus digital camera
Olympus digital camera
Olympus digital camera
Olympus digital camera

Tässä vielä lopussa sisäpuolelta ikkunan läpi napattu kuva. Vaikka nämäkin ovat tässä ikkunan edessä niin mielestäni näyttävät ihan kivoilta myös takaapäin ja toki jos selkänojan laskee alas niin ei sisäpuolen näkymää juurikaan peitä.

Tässäpä muutama kuva ja ajatuksia näistä Bauhausin Sensum Skeppraholmen kalusteista. Käyttökokemuksia ei tokikaan vielä ole, mutta jos teitä kiinnostaa niin voin toki kesän mittaan vielä niitäkin kertoa. Tuossa Sensum mallistossa on monia muitakin kauniita ulkokalusteita, jos kiinnostuit niin pääset kurkkaamaan ne täältä.

 • sofa
  17.4.2020 at 11:49

  Good morning from Prague,

  I saw your garden sofa in Bauhaus in Prague.
  My question is if there is a possibility to have a left side orientation, it means, the sofa has a shorter side on the left side of the longer side. I need to have a longer side ahead and shorter side on the left hand side. I hope it is understandable 🙂

  With kind regards,

  Lucie Klimešová

  • Sini
   20.4.2020 at 17:47

   Hi! Unfortunately it can’t be reversed

 • Sini
  20.4.2020 at 17:46

  Hi! Unfortunately it can’t be reversed 🙁

Lue lisää