TARINA BY ARABIA

*Kaupallinen yhteistyö HalpaHalli

Kerroinkin viime viikolla instastoriesin puolella, että lomalla kuvasin muutamia kivoja astioita tulevaa yhteistyökampanjaa varten. Nyt näettekin loman aikaansaannokset eli valmiit kuvat näistä tänään julkaistuista uusista astioista!

Kyseessä on HalpaHallin 50-vuotis juhlavuoden kunniaksi julkaistu astiamallisto nimeltä Tarina. Astiat on valmistanut Arabia ja kuosin on suunnitellut Elina Warsta. Warsta on kuvittaja ja graafinen suunnittelija ja työskentelee miehensä Kasper Tammelan kanssa omassa Solmu-designyrityksessään Kokkolassa. Warstan kirjagrafiikkaa on palkittu usein Vuoden kaunein kirja -kilpailussa. Tässä Tarina-kuosissa on hieman satumainen tunnelma ja sen yksityiskohtiin kätkeytyy erilaisia luonnonihmeitä.

Monilta löytyy varmasti kotoa valkoinen astiasto ja nämä uudet Tarina-astiat sopivat kivasti yhteen niiden kanssa, mutta ovat kauniita myös näin keskenään. Sarjaan kuuluu 0,3l muki, 19 cm kokoinen lautanen sekä kulho.

Tarina-astioita on saatavilla rajoitetun ajan ainoastaan HalpaHallin  myymälöistä sekä heidän verkkokaupastaan. Mukin, lautasen ja kulhon hinta on 14,95 euroa /kpl.

Astiat soveltuvat mainosti monenlaisiin tarpeisiin. Näissä ensimmäisissä kuvissa ne on kuvattu aamupalakattauksessa ja esimerkiksi kulho on täydellisen kokoinen aamupuurolle tai jogurtille. Itse tykkään juurikin näistä 0,3l mukeista ja tämä koko on meillä yleensä eniten käytössä. Tuohon 19cm kokoiselle lautaselle sopii hyvin muutama aamupalaleipä, joten oikein käytännöllisen kokoiset osat on valittu tähän mallistoon.

Seuraavissa kuvissa astiat näkyvät lomapäivän herkkuhetkessä. Leivoin lomalla ranskalaisen suklaakakun ja kakun siirtäminen tarjoilulautaselle ei mennyt ihan putkeen ja kakku repesi keskeltä. Onneksi on keksitty tomusokeri (jota suositeltiin muutenkin koristeluun) ja laitoin sitä vähän reippaammin peittämään pienet viat. Ohjeessa oli koristeluun tomusokeri tai kermavaahto, mutta makealle persona laitoin tietysti molempia! Olipahan hyvää!

Kahvikattauksessa kulhot ovat hyvän kokoisia myös tarjoiluun esimerkiksi kekseille tai juurikin kermavaahdolle. Näistä voi myös syödä jätskiä ja sopivat illallispöytään myös esimerkiksi alkukeitolle. Kahvilautasissa juhlia ajatellen tuo 19cm halkaisija on aika hyvä koko. Näin lautaselle mahtuu useampaa sorttia tarjottavia, mutta eivät ole kuitenkaan liian isot juhla-astioiksi.

Mielestäni astioiden kuvitus on todella kaunis ja ajaton. Mielelläni näkisin sarjasta myös muita osia esimerkiksi isomman tarjoilulautasen ja kannun! Tällä hetkellä sarja on juhlavuodeksi tehty erikoismallisto, mutta kukapa tietää josko tästä tulee kunnon hitti ja tämä jäisi myös pysyvään tuotantoon. Uskoisin kyllä kuosin ja mustavalkoisen värityksen olevan monen makuun ja arabia valmistajana takaa tuttua laatua kuluttajille.

Mitä sinä tykkäsit Tarinasta? Tosiaan tätä pääsee kurkkaamaan tarkemmin verkkokaupan kampanjasivuilta ja tietysti voi käydä ihailemassa myös myymälöissä.

    Lue lisää