YKSI IHANA ROTTINKIKORI

Bongasin H&M Home:n instagramista jo tovi sitten tämän kauniin rottinkikorin ja menin heti tietysti katsomaan josko tätä löytyisi heidän nettikaupastaan. No eipä löytynyt silloin eikä näkynyt olevan vieläkään, en tiedä oliko jo myyty loppuun vai oliko näitä koskaan Suomen sivuilla ollutkaan.
 

Tykkään jotenkin erityisen paljon juuri tällaisesta rottinkipunoksesta ja tätä samaa on tuossa meidän yhdessä tarjottimessakin. Kiva yksityiskohta tässä on myös nuo tummalla punotut kahvat ja reunat, siksi tähän niin kovasti ihastuinkin.

Tuossa lomalla kävimme tosiaan Tampereella ja piipahdin siellä Ratinan h&m home myymälässä. Olin jo unohtanut koko korin, mutta sielläpäs näitä komeili hyllyssä 3 kappaletta! Hintalappu näytti 39,90e hintaa tälle mikä oli aika paljon enenmmän kuin merkin muut korit, mutta onneksi minulla oli yksi -50% alekuponki ja hintaa tälle jäi sitten n 20 euroa.

Tämä sopii tosi kivasti tänne meidän kotiin ja tässä voi säilyttää vaikka lehtiä tai lastenhuoneessa pehmoleluja. Meillä ei mökilläkään ole oikein mitään säilytysjuttuja, joten katsotaan viekö tämän kesällä sinne. Anyways, vaikka nettikaupassa myydään ei-oota tämän suhteen niin käykäähän ihmeessä kurkkaamassa liikkeissä sillä sieltä saattaa vielä löytyä!

    Lue lisää