10 vuotiaan tytön kesävaatteet

01 Sliik Raidalliset Housut

En ole pitkään aikaan kirjoitellut tänne mitään lastenvaatteista, mutta nyt tuossa tilasimme Eevin kanssa kesäksi muutamia kesävaatteita ja otimme samalla niistä kuvia tännekin. Kyselin instassa kiinnostaako teitä lastenvaatejutut vielä ja suurinta osaa kiinnosti, joten päätin sitten näistä kirjoitella.

Eevillä on nykyään vahvasti oma maku ja jos ei jostain tykkää niin ei varmasti sitä sitten käytä. Niinpä nykyään lähes aina kysyn ennen kuin mitään ostan ellei kyse ole adidaksen leggareista, joissa kulkisi yötä päivää. Kuvasimme tänne muutamia eevin suosikkeja ja laitoin noihin myös linkit jos haluatte tsekata. Nyt saa näistä suurimmasta osasta vielä -25% alennuksen, hyvä aika hankkia kesän vaatteet vähän edullisemmin!

02 Sliik Name It Housut

Nämä name it merkin leveät raitahousut* olivat omasta mielestäni niin kivat, että haluaisin itsellenikin samanlaiset! Kuvan toppi on tämä* ja tätä löytyy tuolta myös keltaisen ja oranssina. Raitakuosia löytyy muutes myös kokohaalarina täältä* jos semmoisesta tykkää. Eevi on vajaa 140 cm pitkä ja aika hoikka, housut hänellä kokoa 134 ja toppi 134/140.

03 Sliik Keltainen Kukkapaita
04 Sliik Name It Keltainen Kukkapaita

Farkut pitävät olla mahdollisimman slimmit ja mielellään vähän vajaamittaiset. Nämä kuvassa olevat ovat jo vuoden vanhat, mutta vastaavat ovat esim nämä. Tuo Kids Only kukkapaita* oli tosi kaunis ja Eevin suosikki näistä. Keltainen on hänen lempiväri ja tässä oli lisäksi kiva malli!

05 Sliik Lastenvaatteet

Vaikka mekoissa ei saa mitään rimpsuja tai tylliä missään nimessä olla niin tällaisista röyhelöpaidoista Eevi kyllä tykkää. Kuvassa näkyvä paita löytyy täältä*. Näiden ainut huonopuoli on se, että vaativat aina silittämistä ja inhon sitä puuhaa…

06 Sliik Esiteinin Vaatteet
07 Sliik Tyton Vaatteet

Tämä yllä näkyvä singoalla paita on jo vähän vanhempi hankinta, mutta on edelleen saatavilla täällä. Tätä voi pitää singoalla mallisena tai off shoulder mallisena.

08 Sliik Farkkushortsit Nuori
09 Sliik 10 Vuotiaan Tyton Vaatteet

Tässä myös vähän samantyylinen paita helmaresorilla ja tässä on vielä olalla erilliset olkaimet, joten pysyy paremmin päälläkin. Kaikki tällaiset off shoulder / cold shoulder paidat ovat Eevin makuun. Kuvan farkkushortsit tilattiin nyt kesäksi ja ne löytyy täältä* ja kuvassa näkyvä paita on tämä.

10 Sliik Tyton Off Shoulder Paita
11 Sliik Name It Kukkamekko

Juhlamekkojen kanssa on eniten päänvaivaa. Mekot kun eivät missään tapauksessa saa olla muhkeita tai löysiä ns laatikkomaisia. Tämä ellos kids malliston mekko* oli vähän vastaava kuin mitä meillä jo aikaisemmin olikin, mutta isommassa koossa. Tässä oli mielestäni tosi kaunis sävy ja kuosi ja mekon alla on ohut alushame ja päällysosa on läpikuultavaa ja takaa hieman pidempi kuin edestä. Meidän vastaava aikaisemmin ostettu oli h&m merkkinen.

12 Sliik Juhlamekko Tytolle
13 Sliik 10 Vuotiaan Tyton Kesavaatteet

Tässäpä pieni katsaus 10-vuotiaan kesätyyliin, toivottavasti tykkäsitte! Tosiaan suurin osa näistä on tilattu ellokselta ja sieltä saa nyt vielä koko tilauksesta -25% alennuksen ja alekoodi aktivoituu kun klikkaat tästä*. Koodi toimii myös sisustukseen, naistenvaatteisiin, kenkiin ja vaikka mihin, kurkatkaahan linkistä valikoima!

*mainoslinkki

    Lue lisää