Tempur tyyny kokemuksia ja alekoodi

*Kaupallinen yhteistyö TEMPUR

01 Sliik Tempur Kokemuksia Blogissa

Me hankimme ensimmäiset TEMPUR tuotteemme reilu pari vuotta sitten. Ostimme silloin minulle ja miehelleni uudet TEMPURIN tyynyt ja samalla heidän TEMPUR fit- lämpöpeitot. Myönnän, että hankinnat kyllä kirpaisivat hinnan puolesta, mutta hieman edullisemmat kampanjahinnat kuitenkin rohkaisivat meitä satsaamaan näihin ja voi vitsit se oli kyllä satsaus mikä kannatti!

Tässä postauksessa kerron kokemuksia meidän TEMPUR tyynyistä ja hieman myöhemmin tänä vuonna vielä juttua peitoista. Käsi sydämmellä molempia suosittelen kyllä todella paljon ja nämä yhdessä ovat parantaneet yöuniamme merkittävästi. En ennen edes oikein ymmärtänyt miten suuri merkitys tyynyillä ja peitoilla voi ollakaan, mutta nyt en luopuisi näistä kyllä mistään hinnasta!

Postauksen lopusta löydät myös -20% alekoodin kaikkiin TEMPUR tyynyihin!

02 Sliik Tempur Tuotteet
03 Sliik Tempur Tyyny Kokemuksia

Meillä oli tyynyistä aikaisemmin hankittuna siis TEMPURIN perinteisistä tyynymalleista heidän EasyClean tyynyt. TEMPUR EasyClean -tyyny on ensimmäinen täysin pestävä TEMPUR-tyyny. Tyyny on valmistettu uudenlaisesta TEMPUR EasyClean™-materiaalista, joka mahdollistaa tyynyn pesun sekä rumpukuivaamisenTyynyn päällinen on 100 % puuvillaa ja tyyny voidaan konepestä 60°C -asteessa sekä rumpukuivata kaksi tuntia kerrallaan. Tyyny on täysin allergeenivapaa ja tyynyn päällinen on Oeko-Tex® 100 sertifioitu. Tyynyn koko on 60×50 ja valittavana on kolme tunnetta: Soft (pehmeä), Medium (puolipehmeä) ja Firm (jämäkkä).

Näistä meillä on miehen kanssa olleet kaksi erilaista tyynyä, minulla tuo soft ja miehellä medium. Eroa on mm. tyynyjen paksuudessa ja kannattaakin käydä kokeilemassa itselle parhaiten sopiva.

04 Sliik Tempur Tyynyt
05 Sliik Kokemuksia Tempur Tyynyista
06 Sliik Tempur Kokemuksia

Nyt saimme Tempurilta vielä lapsillekin tyynyt ja valitsin heille TEMPURIN North tyynyt. TEMPUR North -tyyny on optimaalisesti pehmeä ja tukea antava tyyny. TEMPUR Extra Soft -materiaali tekee tyynystä ylellisen pehmeän ja mukavan. Tyynyn koko on 60×50 cm ja sen päällinen on irrotettavissa konepesua varten. Päällinen on valmistettu Oeko-Tex® 100 standardien mukaisesti toisin sanoen päällinen on testattu, eikä se aiheuta terveydelle haittaa.

Lisäksi sain vielä itselleni testiin TEMPUR Millenium tyynyn, joka on  ergonomisesti muotoiltu  tukityyny. Milleniumin kaksitasoinen muotoilu sopii selkä- ja kylkinukkujalle. Tyynyn keskellä nukutaan selinmakuuasennossa ja kylkimakuulla pää sijoitetaan tyynyn korkeamman reunan päälle. Tukiominaisuuksiensa vuoksi Millennium-tyyny on erinomainen niskakivuista kärsiville sekä auttaa niiden ennaltaehkäisyssä. Tyyny voi vähentää myös kuorsausta, sillä tyynyn muotoilu pitää pään linjan suorassa ja näin hengitystiet avoimena.

07 Sliik Tempur Millenium Tyyny

Minä kärsin aika usein niskavaivoista ja sen vuoksi innostuinkin tuote Millenium-tyynyä kokeilemaan. Nukun normaalisti puolittain kyljelläni ja aina niin, että käsi on tyynyn alla ja nukun tavallaan käteni päällä. Tämä aiheuttaa sen, että käteni on aina aamuisin puutunut ja hartiaseutu jumissa.

Tämä muotoonommeltu tyynyy vaatii kyllä totuttelemista eikä muutamana ensimmäisenä yönä asento tuntunut luontevalta ollenkaan. Nyt kun kuitenkin tätä olen käyttänyt noin kuukauden verran olen jo tähän tottunut ja niskavaivatkin ovat helpottaneet. Tämä estää sen etten pääse kääntymään yöllä väärään asentoon ja usein heräänkin aamulla ihan samasta asennosta kuin missä menin nukkumaan. Jos kärsit niskavaivoista niin suosittelen kyllä kokeilemaan tätä, itsellä tämä on ainakin auttanut!

Tähän tyynyyn on saatavilla myös erikseen myytävä muotoonommeltu tyynyliiina. Lisäksi tyynyn päällinen on irroitettavissa ja konepestävä. TEMPUR myöntää Millennium -tyynylle vapaaehtoisen 3 vuoden laatutakuun. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Tyynyn tulee säilyttää takuuajan puitteissa ominaiskorkeutensa, eikä siinä saa ilmetä yli 2 cm:n materiaalipainaumaa.

08 Sliik Tempur North Tyyny
09 Sliik Tempur Tyyny Vertailu

Ylläolevassa kuvassa näkyy päällimmäisenä uudet NORTH tyynyt ja alla meidän vanhat EasyClean tyynyt. Nyt kun olemme näitä testailleet niin päädyimme siihen, että Aatu sai tuon minun vanhan EasyClean soft tyynyn mikä oli näistä kaikista matalin ja Eevi tuon uuden North tyynyn. Miehellä on edelleen vanha EasyClean medium tyyny ja minulla nyt tuo muotoonommeltu Millenium tyyny.

10 Sliik Tempur Suositukset
11 Sliik Tempur Peitot

Hyvän tyynyn kyllä erottaa heti ja nämä TEMPUR tyynyt ovat jämäkkiä, mutta eivät kovia. Mikään ei ole ikävempää kuin liian luru ja muhkurainen tyyny ja näitä tosiaan ei tarvitse kääntää kaksinkerroin tarpeeksi tukevan asennon löytämiseksi. Nyt kovaa lähestyvää äitienpäivää silmälläpitäen TEMPUR tyyny olisi kyllä mainoa äitienpäivälahjakin, mikäs sen parempi lahja kuin kunnon yöunet!

Sain lisäksi jaettavaksi teille -20% alekoodin kaikkiin TEMPUR tyynyihin ja alennukseen oikeuttava koodi on SLIIK20. Tyynyt voi tilata sähköpostitse vantaa@tempur.fi tai soittamalla myymälään 09- 5868 360. Myymälän henkilökunta auttaa sinua parhaan tyynyn löytämisessä ja jos laitat sähköpostia tyynyhankinnasta niin mainitse koodi siinä ja Tempur myymälästä ollaan yhteydessä sinuun päin! Alekoodi on voimassa 30.4.2019 saakka!

Laitoin myös juuri instagramiini arvonnan, jossa palkintona on vapaavalintainen TEMPUR tyyny, käyhän kurkkaamassa se täältä.

12 Sliik Tempur Peitot Kokemuksia

    Lue lisää