Tykkään: Anno Kumpu ja Puro vohvelipyyhkeet

Olympus digital camera

Tällä kertaa en koonnut maaliskuun sisustussuosikkeja erikseen vaan ajattelin nostaa esiin vain yhden tietyn tuotteen, joka on minulla itsellä käytössä arjessa lähes koko ajan. Olen nimittäin ihastunut näihin annon vohvelipyyhkeisiin niin, että niitä löytyy minulta jo useammassa värissä. Nämä pyyhkeet ovat nimeltään kumpu ja puro, molemmat puuvillaa olevaa vohvelikangasta enkä oikein tiedä mitä eroa näillä on tuon nimen lisäksi, sillä nämä molemmat näyttävät ja tuntuvat ihan samalta.

Näitä samoja pyyhkeitä ja saman materiaalin muita tekstiilejä on ollut annon valikoimissa jo pidempään ja näiden keittiöpyyhkeiden lisäksi minulta löytyy tämä valkoinen viltti. Näistä löytyy  myös tyynynpäällisiä samoissa kauniissa sävyissä sekä noita pyyhkeitä myös isommassa koossa.

Olympus digital camera

Keittiöpyyhkeet ovat meillä aika kovalla käytöllä, sillä meillähän ei ole kuivauskaappia ollenkaan keittiössä ja niihin kuivataan kaikki isommat käsinpestyt astiat ja ruoanvalmistusvälineet. Pyyhe on meillä yleensä tuossa uuninluukun vetimessä roikkumassa, sillä meillä ei keittiökaapeissa ole vetimiä ollenkaan eikä keittiössä ole oikein mitään järkevää paikkaa erilliselle koukullekaan. Sen vuoksi tykkänkin, että myös keittiöpyyhkeet ovat nättejä ja aika simppeleitä kun tuossa esillä koko ajan ovat.

Olympus digital camera
Olympus digital camera

Olen nyt hankkinut enimmäkseen yksivärisiä pyyheitä ja näissä annon pyyheissä (ja muissakin tuotteissa) on kauniita murrettuja sävyjä. 100% puuvillaa oleva vohvelikangas on myös tosi kivan tuntuista ja kuivaa hyvin, nämä olisivat nätit myös kylpypyyhkeinä!

Olympus digital camera

Nämä 50x70cm kokoiset käsipyyhkeet maksavat 6,95-7,95 euroa ja ovat ainakin meillä pysyneet käytössä tosi hyvinä. Nämä meidän omat olen tainnut kaikki hankkia sisustusroom2 verkkokaupasta, mutta näitä löytyy toki myös annon omasta verkkokaupasta

Ekassa kuvassa näkyvien pyyhkeiden sävyt alhaalta ylös (jos oikein muistan) ovat: kumpu konjakki, puro valkoinen, puro kitti ja kumpu olki. Tämä vohvelikagas näyttää tosi nätiltä myös päiväpeitossa ja niitä on myös saatavilla annon verkkokaupasta.

Olympus digital camera


    Lue lisää