Viimeaikaisia suosikkeja

Olympus digital camera

Voi mikä mahtava auringoinpaiste ja lämpö on hellinyt nyt viime päivinä! Takapihalla tuntuu oikeasti välillä niin kuin olisi kesä, etenkin jos ei satu tuulemaan.

Tuossa yksi päivä terassille suunnistaessani nappasin muutamat kuvat, koska päällä sattui olemaan muutamia viimeaikaisia suosikkejani. Nyt kun kelit ovat lämmenneet, olen pessyt jo toppatakit pois ja siirtynyt kevyempiin versioihin, aamusta alle on vielä saanut heittää neuleen.

Olympus digital camera

Tämä kuvissa näkyvä Makian Fishtail takki on kyllä yksi kaikkien aikojen suosikkini! Tässä on malli, materiaali ja väri kyllä kohdillaan ja minulla on sama takki myös tummanvihreänä. Olenkin kirjoittanut takista aikaisemmin täällä jos haluat kurkata.

Näin keväällä kaivan yleensä kaapista myös revityt farkut. Näissä on vain aina yksi ongelma nimittäin se, että kun kiireessä vedän farkkuja jalkaan menee jalka aina vahingossa siihen revittyyn kohtaan ja housut repeävät vähän enemmän kuin olisi tarkoitus. Niinpä kaikki mitkä ovat olleet ”vähän vain kulutetut” ovatkin nyt totaalisesti riekaleina. Nämä kuvissa olevat ovat Only merkkiset ja jo useamman vuoden vanhat, mutta ah niin mukavat!

Tuota kuvissa näkyvää Pura Finlandin neuletta olen käyttänyt ahkerasti koko talven ja pessytkin villaohjelmalla useampaan kertaan. Se on pysynyt tosi hyvänä ja tässä on mielestäni malli ja väri aivan ihana ja laatukin tosiaan huippuhyvää. Voin ainakin tämän perusteella Puran tuotteita suositella, heillä kun on monia muitakin kivoja malleja. Nyt vielä hetken villaneuleet pysyvätkin käytössä, etenkin nahkatakin kanssa tämäkin on tosi kiva combo!

Terassilla ehdin hetken istahtaa ja kävin tämän uuden Otavalta saamani kirjan kimppuun. Kyseessä on Camilla Läckbergin ”kultahäkki” ja se on tuollainen psykologinen jännitysromaani ja vaikuttaa todella hyvältä, vaikken vielä kovin pitkälle ole ehtinytkään. Kirjasta sanotaan näin: ”Kultahäkki on vastustamattoman koukuttava psykologinen jännitysromaani, joka luotaa ihmismielen varjopuolta ja kurkistaa sen syvimpään pohjaan. Se näyttää, mitä tapahtuu siinä pisteessä, jossa ei enää voi antaa anteeksi. Vangitsevan, kaksiosaisen sarjan avaava Kultahäkki on vuoden järisyttävin kirjatapaus kaikkialla maailmassa.”

Vinkkaan vielä loppuun yksistä kevään mukavimmista tennareista! Nämä Adidaksen Ultimafusion kengät ovat ihan mielettömän mukavat jalassa ja todella kevyet. Tuntuu kuin ei olisi kenkiä ollenkaan! Olen pitänyt näitä nyt töissä ja olen kyllä tykännyt hurjasti, iso suositus siis näille!

Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille!


    Lue lisää