Hello honey, maailman elämyksellisin hunaja!

Kaupallinen yhteistyö Hello Honey

sliik sokerin korvaaminen hunajalla

Täydellinen maku, sileä koostumus, viimeistelty design sekä tärkeä tehtävä. Siinä on Hello honey gourmet hunaja pähkinänkuoressa! Tämä ei tosiaankaan ole mitä tahansa hunajaa vaan kotimaista loppukesän lajihunajaa, jota tuottaa Hello honey yrityksen takana häärivä Nora Mäntysaari. Hello honey onkin palkittu aistinvaraiseen arviointiin perustuvissa kilpailuissa kunniamaininnoin ja maakunnan paras hunaja -voitoin. Maailman elämyksellisin hunaja syntyy hifistelystä kasvialkuperän kanssa, viimeisen päälle hiotusta pakkauksesta ja pölyttäjien suojelutyöstä. Hello honey:lla on upouudet nettisivut ja verkkokauppa, joita pääset kurkkaamaan täältä.

sliik hello honey hunaja

Mikä ihmeen lajihunaja? En ollut itse tällaisesta kuullutkaan. Lajihunajat ovat siis hunajahifistelijän taivas. Itsellenikin yllätyksenä tuli se, että hunajia on erilaisia.  Ne voivat vaihdella väriltään, maultaan ja koostumukseltaan. Valkoisesta mustaan, miedon hedelmäisestä maltaiseen, juoksevasta kovaan.  Et välttämättä ole koskaan kuullut lajihunajista, koska niitä ei kaupanhyllyillä juuri näy. Lajihunajia saadaan pieni erä harvakseltaan, joten kyseessä on haluttu ja arvostettu herkku. Lajihunajat ovat tietyltä alueelta, tiettynä ajankohtana tai tietystä kasvialkuperästä olevia hunajia. Näistä vaikeinta on tuottaa jälkimmäisiä eli yksikukkahunajia. Nimensä mukaisesta niissä pyritään mahdollisimman suureen tietyn kasvin osuuteen hunajan kasvialkuperässä. Hello honey sivuilla on Noran blogi, jossa on superpaljon tietoa kaikesta hunajaan liittyvästä ja lisäksi mm. vinkkkejä mitä sinä voit tehdä pelastaaksesi pölyttäjät.

sliik hello honey

Hunaja on luonnon oma superfood, jota voi käyttää yllättävän monessa asiassa. Hunajalla voi korvata leivonnassa sokerin ja teinkin itse huippuhyvän omenapiirakan käyttämällä reseptin makeuttajana hunajaa. Hunajaa voi olla monen väristä ja koostumuskin saattaa vaihdella. Hello honey loppukesän laatuhunaja on juuri sopivan juoksevaa lusikoitavaksi ja väriltään se on valkoista. Valkoinen väri tulee rypsistä, apilasta ja vadelmasta. Näitä kasveja löytyy Noran tarhapaikkojen ympäristöstä. Säät olivat näiden kasvien kukinnan aikaan suotuisat. Tämän vuoksi kasvit tuottivat hyvin mettä ja mehiläiset myös lensivät keräämässä sitä.

sliik inkivaari hunaja juoma

Miten Norasta tuli mehiläistarhaaja? Uutiset pölyttäjien joukkokuolemista ja lentävien hyönteisten massatuhosta saivat hänet miettimään, mitä voisi tehdä pölyttäjien hyväksi. Niinpä hän ryhtyi mehiläistarhaajaksi. Nora suorittaa parhaillaan mehiläistarhaajan ammattitutkintoa Hämeen ammatti-instituutissa. Mehiläistarhauksen lisäksi Nora tarjoaa kaupallista pölytyspalvelua viljelijöille, pitää ötökkähotellikursseja ja puhuu pölyttäjistä. Ensimmäisenä tarhausvuonna yhdessä tarhaajakaverinsa kanssa tuottama hunaja valittiin Uudenmaan parhaaksi ja Suomen kolmanneksi parhaaksi hunajaksi juoksevien hunajien sarjassa. Seuraavana vuonna Noran tuottama hunaja Hello honey, I’m late valittiin Uudenmaan parhaaksi hunajaksi.

sliik hello honey loppukesan lajihunaja

Katsokaa nyt kuinka kaunis tämä pakkaus on! Kuinka kiva on tämä kaunis lasipurkki laittaa pöytään tarjolle niihin normaaleihin muovisiin purkkeihin verrattuna. Jokainen asia itse hunajasta pakkaukseen on loppuun saakka mietitty ja lasipurkki toimitetaan kauniissa mustassa kartonkipurkissa. Noralle kotimaisuus on tärkeä asia ja pakkaukset ovatkin lähes kokonaan kotimaista tekoa. Hunajapakkaus suunniteltiin Kaapelitehtaalla Helsingissä, lasipurkki ja metallikansi ostettiin Hämeenlinnasta, etiketti painettiin Vantaalla, silkkipaperi tuli Helsingistä, kartonkilieriö tehtiin Ylöjärvellä ja lieriön etiketti valmistettiin Eurassa.

sliik kotimainen hello honey hunaja

Tällainen hunajapakkaus on myös mitä parhain lahjaidea! Hunaja on ensinnäkin hyvää, se säilyy pitkään, sopii useampiin ruokavalioihin ja on myös terveellistä. Hunaja on luonnontuote, joka sisältää lähes 200 erilaista ainesosaa. Näistä useilla on tutkittuja terveysvaikutuksia ja hunajalla on myös antibakteerisia ominaisuuksia. Erityisen kiinnostuneita ollaan hunajan sisältämistä hyödyllisistä entsyymeistä. Hunaja on myös sokeria terveellisempi makeuttaja, sillä se sisältää vähemmän kaloreita, mutta maistuu sokeria makeammalta.

sliik hunaja terveysjuoma

Hunajasta, sitruunasta ja inkivääristä saat tehtyä myös terveysjuoman (tai -shotin) millä on hyvä aloittaa aamu ja pitää myös flunssapöpöt loitolla. Kurkkaa ohje Hello honey sivuilta täältä.

sliik hunaja omena piirakka
sliik hunaja resepti

Hello honey on juuri sellainen tuote, mitä pysähdyt ihastelemaan kaupan hyllyllä. Pakkaus herättää mielenkiinnon, mitähän tuolla sisällä on? Arvostan hurjasti sitä, että vaikka pääasia on tuotteessa ja itse sisällössä, on jaksettu kuitenkin panostaa myös ulkonäköön ja brändäykseen. Toki kaikki nämä asiat maksavat enemmän kuin se perinteinen muovipurkki, mutta itse kuluttajana olen valmis tällaisesta tuotteesta maksamaankin enemmän, koska saan laadun lisäksi myös kauneutta.

sliik hunaja leivonnassa

Haluaisitko sinäkin kokeilla Hello honey hunajaa? Verkkokaupan löydät täältä ja täällä on myös kattava lista jälleenmyyjistä. Hello honey avasi itselle kyllä uuden maailman hunajien suhteen  ja vierailu yrityksen sivuilla sai minutkin miettimään mitä voisin tehdä pölyttäjien hyväksi täällä omalla pihallani. Eevi onkin koulussa tehnyt ötökkähotellin ja sille katsomme sopivan paikan joko täällä kotona tai mökillä!

sliik loppukesan lajihunaja

    Lue lisää