Keväinen juhlakattaus ja muutama asusuosikki

Kaupallinen yhteistyö Veljekset Keskinen Oy

Sliik Iittala Raami

Tuurin Kyläkaupassa järjestetään kevään juhlatapahtuma tulevana lauantaina eli 11.5.2019. Olen itsekin tuolloin paikanpäällä kertomassa hieman vuoden 2019 juhlatrendeistä, tekemässä kattauksia ja piipahdan jossain vaiheessa myös vaatetuspuolella. Jos siis tarvit vaikkapa makutuomaria juhla-asun valinnassa niin voin jeesata siinäkin! Kyläkaupalla on paljon huippuhyviä juhliin liittyviä tarjouksia myös, joten tulehan ihmeessä poikkeamaan.

Sliik Juhlakattaus Idea

Yhteistyön tiimoilta sain kuvauslainaan muutamia tuotteita, joilla tein keväisen kattauksen tänne meidän kotiin. Poimin myös pari asua kuvattavaksi ja monet näistä kuvissa näkyvistä tuotteista ovatkin alessa tuolla tapahtumassa. Olenkin ihastellut jo aikaisemmin iittalan uutta raami-sarjaa ja niitä käytinkin nyt tässä kattauksessa. Raami on ihanan simppeli, mutta jotenkin todella symppis ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Sanoisin, että tämän hetken ehdoton lempparini kaikista astioista! Lauantaina on kaikki raami-sarjan astiat Kyläkaupalla -20% alennuksessa.

Sliik Marimekko Ripea Unikko Elena Trousers

Valitsin näihin kuviin tuotteita, jotka toimisivat myös muuallakin kuin juhlissa. Olen itse aika huono hankkimaan mitään kovin juhlavia vaatteita vaan ennemmin ostan sellaisia, joita voin käyttää muulloinkin yhdistelemällä eri juttuihin. Toki tilaisuus ja pukukoodi kannattaa aina huomioida, mutta ainakin itsellä sellaisia todella juhlavia tilaisuuksia tulee eteen aika harvoin ja enemmän on sitten rennomia juhlia, joissa ei ole ”pukupakkoa”. Nämä onkin valittu sellaisia hieman rennompia tilaisuuksia silmällä pitäen ja muokkautuvat hyvin sitten myös ihan arkeenkin.

Sliik Marimekko Ripea Unikko Paita

Oma suosikkini kaikista oli tämä marimekon setti, jossa on heidän uutuus paita nimeltä ”ripeä unikko”. Paita on vähän pusakkamallinen ja materiaalina mukava puuvilla. Malli on sellainen hieman leveä ja tämä oli kyllä aivan ihana päällä. Myös kuvan housut ovat marimekon, ”elena solid” nimeltään. Nämä eivät rekissä näyttäneet kovin kummoisilta, mutta päällä aivan ihanat ja hieman tällaiset siistimmät, mutta silti supermukavat! Ihastuin lopulta tähän settiin niin, että päätin ostaa sen itselleni. Mitä tykkäätte? Lauantaina ja sunnuntaina on Kyläkaupassa kaikki marimekon vaatteet -25% alennuksessa, joten kannattaa kurkata löytyisikö sieltä jotain kivaa omaan kaappiin.

Slii Iittala Merensininen
Sliik Marimekko Onni Kangas

Olen tässä nyt viime päivinä ihastellut noita iittalan uusia merensinisiä Aalto-maljakoita joita käytin myös osana kattausta. En ole juurikaan turkoosin ystävä, mutta näissä on jotain todella kaunista ja sävy ei ole ihan se perinteinen turkoosi vaan tässä on ripaus vihertävää mukana. Jotenkin koko kattauksesta tuli ihan eri näköinen kun lisäksi muutaman tällaisen väripilkun ja nämäkin käyvät kyllä monenlaiseen tilanteeseen ja ovat kauniita ilman kukkiakin. Lauantaina ja sunnuntaina on muutes huippuhyvä alennus tästä merensinisestä Aalto-maljakkosetistä. Settiin kuuluu siis 160mm ja 95mm maljakko ja sen ovh on iittalan sivuilla 229 euroa. Nyt se on juhlatapahtuman kunniaksi tarjouksessa 110 euron hintaan ja uskon kyllä, että nämä viedään käsistä! Tämä on myös aivan ihana lahjaidea esimerkiksi hääparille, kevään ylioppilaalle tai äidille (vinkkasin jo miehelle!)

Kattauksen pidin aika simppelinä ja pellavaisista lautasliinoista tein narun avulla tuollaiset rusetit. Niistä tuli aika kivat, täytyypä tehdä näitä toistekin. Raami sarjasta löytyy myös tuota ihanaa merensinistä sävyä ja yhdessä maljakoiden kanssa tästä tuli omasta mielestäni kyllä tosi kiva kokonaisuus.

Slik Iittala Aaltomaljakko Merensininen
Sliik Turkoosi Tehostevari Sisustus

Juhlien takia ei tarvitse koko taloa muuttaa, mutta helppo keino tuoda esimerkiksi teemasävyä muuallekin kotiin, on hankkia muutama samasävyinen tyynyliina. Poimin pöytäliinasta harmaan ja mustan sävyn ja maljakoista turkoosin ja Kyläkaupan valikoimista löytyi Lennol merkin tyynyjä juuri oikeissa väreissä. Koti näytti siltä kuin olisi panostettu enemmänkin vaikka tosi helposti ja nopeasti ”juhlailme” syntyi. Ja näitä voi sitten kierrättää juhlista toiseen ja toki käyttää muutenkin tuomassa vaihtelua sisustukseen.

Sliik Turkoosi Sisustus
Sliik Marimekko Jokapoika

Rennommille kesäkemuille tai synttäreille kiva asu on ihan perus jokapoikapaita! Tätä saa tuunattua juhlavammaksi lisäämällä näyttäviä koruja, vyön tai vaikkapa korkkarit. Jokapoikapaita taipuu moneen eikä olekaan ihme, että on kestosuosikki marimekon valikoimissa. Tämä sininen sävy oli mielestäni tosi nätti ja sopii kivasti myös farkkujen kanssa. Rennomman arkilookin viimeistelee huolettomasti rullalle kääräistyt hihat!

Sliik Marimekko Jokapoikapaita Sininen
Sliik Marimekko Pellavakangas

Unohdin kokonaan mainita koko kattauksen pohjan eli tuon ihanan pöytäliinan! Se on marimekon uutuus ja ”onni” nimeltään. Materiaali on kevyttä pellavaa ja tämä on kyllä hurjan nätti. Tämän kanssa pohdin myös pitäisikö lunastaa kangas itselleni, sillä niin kivasti se sopi tänne meidän kotiin. Pakalla tämä ei ensin oikein saanut mitään wow-efektiä aikaan, mutta sitten kun katsoin tarkemmin niin tässä on tosi kauniit sävyt ja kuosi ja helppo yhdistää mihin vain.

Sliik Merensininen Tyyny
Sliik Vila Vilicia Shirt

Viimeisenä on kiva asu Vila merkiltä. Tässä on kaunis kukkapaita ja leveät joustavat housut, joissa on vyötärölle solmittava rusetti. Tämä on mielestäni myös asu, joka taipuu aika moneen ja molempia näitä löytyi Kyläkaupan valikoimista useammassa värissä. Nyt to-su onkin tosi hyvä kampanja bestseller brändin vaatteista (Only, Vero Moda, Vila ym) ja kaikki heidän tuotteet ovat -30% alennuksessa. Tämänkin asun saa siis loppuviikon ajan hyvällä alella!

Sliik Juhlakattaus

Juhlatapahtumassa lauantaina Kyläkaupalla on myös kakkutaiteilija Emma Ivane , joka esittelee ”Emma Ivane by Heirol”-tuotesarjaa sekä antaa parhaat vinkit kakun koristeluihin. Lisäksi paikalla on kokki Nanna Rintala, joka valmistaa suolaisia herkkuja Koti-osaston keittiössä tasatunnein kello 11, 13 ja 15. Tarjouksia löytyy näiden jo kertomieni lisäksi ihan mieletön määrä muitakin ja ne voi kurkata tänään ilmestyneestä Ykköset!-lehdestä tai netistä täältä. Jos tulet lauantaina Kyläkaupalle niin tulehan rohkeasti nykäisemään hihasta ja höpöttelemään, olisi kiva tavata teitä ihan livenäkin!

Sliik Kevainen Kattaus
 • Helena
  10.5.2019 at 20:27

  Olen kaksi päivää ihastellut tuota pöytäliinaa, miten hyvältä se näyttääkään vaikka en aiemmin ole tuosta kuosista niin välittänyt. Ja siniset astiat sopivat tuohon kokonaisuuteen tosi hyvin!

  • Sini
   10.5.2019 at 22:02

   Sama juttu, palasin aina ihastelemaan tätä kuvista. Noh, päätin lopulta ostaa kankaan omaksi, ihastuin siihen niin paljon! Pääsee jotenkin livenä paremmin oikeuksiinsa.

Lue lisää