Ruokailutilan pieni muutos

sliik-timberwise-tammiparketti

Viikonloppuna kuvailin vähän täällä kotona yhtä sisustuskampanjaa ja samalla tein yhden pienen muutoksen ruokailutilassa. Tuolla yhdellä pienellä muutoksella kuitenkin koko tilan ilme keveni ja muuttui vähän keväisemmäksi, aina ei tosiaankaan tarvitse tehdä mitään niin erikoista saadakseen vähän vaihtelua!

sliik-vaneri-poyta
sliik-olohuone

Niin se muutos oli niinkin suuri kuin ison villamaton poistaminen ruokailutilasta! Meillä on ollut tuossa 2x3m kokoinen beigensävyinen villamatto ja se viekin ruokailutilasta aika ison alan. Matto on ollut meillä tuossa nyt noin 1,5 vuotta ja muistan kuinka aluksi kesti jonkin aikaa tottua mattoon kun aikaisemmin ei sellaista ollut. Vähän sama nyt näin päin, jotenkin niin oudon näköistä täällä nyt kun matto on poissa.

sliik-olohuoneen-korkeat-ikkunat
sliik-ruokailutila

Villamatto itsessään jo jo vähän ”raskaampi” sisustuselementti ja vielä noin ison kokoisena hallitsee aika paljon tilaa. Toisaalta matto kokoaan ruokailuryhmän kivasti yhteen ja vähentää tehokkaasti kaikumista. Huomasin ainakin täällä heti, että nyt kaikuu enemmän kun matto on poissa etenkin kun tila on korkea ja vieressä isot ikkunat.

sliik-wishbone-tuoli

Olen nyt ihaillut tätä lattiaa viime päivät kun se taas on enemmän esillä. Olen edelleen kovin tyytyväinen tähän meidän Timberwisen tammiparkettiin minkä valitsimme. Lattiasta olen maininnut tarkemmat speksit mm täällä postauksessa. Otin myös kuviin pois meidän wishbone tuoleissa olevat nahkaiset pehmusteet, aika kiva kombo nämä kaikki yhdessä! Ne nahkapehmusteet ovat vaan niin älyttömän mukavat, että tykkään käyttää niitä kyllä lähes aina tuoleissa. Ja lapsiperheessä nuo paperinarut ovat myös säästyneet suuremmilta tahroilta pehmusteiden ansiosta.

sliik-ruokapoyta-vanerista
sliik-ruokailutila-poyta

En käytössä ollut niin huomannut tahroja meidän villamatossamme kun väri on aika armollinen, mutta nyt kun sen tuosta käärin pois niin olihan niitä siinä. Nyt pitäisi keksiä joku kätevä keino puhdistaa tahrat, olisiko teillä vinkkejä siihen? Maton vieminen tuulettumaankin on jo itsessään operaatio sen suuren koon vuoksi, täytyy ainakin odottaa vähän parempia kelejä kun nyt taas tulee taivaan täydeltä räntää.

Sliik Tammiparketti Timberwise

Kesän yli mennään varmasti matottomalla lookilla ja kiva sitten taas syksyllä tuoda pehmeyttä ja lämpöä isolla villamatolla. Torstaina onkin täällä blogissa luvassa viikonloppuna otettuja keväisiä kattauskuvia sekä muutamia asu-suosikkeja, tulkaahan siis silloin kurkkaamaan!

sliik-zone-denmark-hylly
 • satu
  8.5.2019 at 17:25

  Hei, mistä musta metallinen hyllykkö on ? Olisi täydellinen tyttärelleni.

  • Sini
   8.5.2019 at 23:36

   Moi! Se on zone denmark merkkinen ”a-table” nimeltään. Tämä on uutuus ja kuulemma Suomen jälleenmyyjille vasta saapumassa

 • Kati
  10.5.2019 at 07:08

  Entä kenen valmistajan tuo ruokapöytä on? Pöytäkin nousee nyt jotenkin enemmän esille. Kaunis ja linjakas yksilö.

  • Sini
   10.5.2019 at 22:01

   Se on meidän kaverin tekemä, vaneria ja ikilevy päällä. Samaa mieltä, nyt nousee kauniisti jalat esiin!

Lue lisää