Sisustustärpit: Vaasa

Pr-matkan Vaasaan järjesti Somessa.com, Visit Vaasa ja Vaasan Kaupunki

sliik vaasa ravontola faros

Olettekin ehkä jo instan puolelta huomanneet, että olimme sisustusbloggaajien kanssa visiitillä Vaasassa. Olipa hauska reissu mikä sisälsi hyvää ruokaa, mukavaa seuraa ja tietysti tutustumista Vaasaan. Päivä aloitettiin lounaalla Faros nimisessä ravintolassa, mikä oli tosi kaunis paikka meren rannalla. Ruoka oli myös todella hyvää ja täältä löytyy myös iso terassi hulppeilla näkymillä! Suosittelen ehdottomasti vierailua, ravintola löytyy osoitteesta sininen tie 1 (Kalaranta).

Sliik Vaasa Sisustussade

Lounaan jälkeen edessä oli Design kierros ja kokosin tähän muutaman tärpin Vaasan sisustusliikkeistä. Olipa siellä paljon ihania pieniä putiikkeja, monet näistä olivat itsellekin ihan uusia tuttavuuksia! Yllä näkyvässä kuvassa Sisustus Säde liikkeestä kuvaa, täältä päädyin ostamaan muutaman pienen kivan terracotta ruukun. Tämä putiikki sijaitsee osoitteessa raastuvankatu 32. Rakastan kyllä kivijalkakauppojen tunnelmaa ja niissä käymistä. Itselle on todella tärkeää päästä myös hypistelemään tavaroita ja samaa kokemusta ei verkkokaupoissa asioinnista saa. Harmi vaan kun omalla paikkakunnalla ei mitään sisustusliikkeitä ole, joten useinmiten pakon vuoksi joutuu turvautumaan verkkokauppoihin.

sliik vaasa verket

Toinen ihana putiikki oli aivan hotellimme vieressä oleva Verket. Täällä oli kiva sekoitus lastenvaatteita, luonnonkosmetiikkaa, erilaisia asusteita ja sisustusjuttuja. Täältä hankin viimeisimmässä kuvassa näkyvät kestopillit, tiskirätin ja pienen korkkialustan. Verketistä löytyy tuotteita paikallisilta käsityöläisiltä, design tuotteita sekä muita eettisesti ja kestävästi valmisteltuja tavaroita. Verket löytyy osoitteesta hovioikeudenpuistikko 20.

sliik vaasa arkiliving sisustuskauppa

Keskustasta torin laidalta löytyy Arkiliving niminen putiikki, joka on Muubs merkin ja Anna Bülow brädien showroom samalla. Täällä oli kyllä mielettömän kaunista ja seesteistä ja molemmat edustetut brändit ovat todella ihania. Liike löytyy Rewell Centerista.

sliik vaasa arkiliving
sliik vaasa muubs
Sliik Vaasa Minunmin

Oma suosikkini ehkä kaikista käymistämme liikkeistä oli Minun\Min liike, joka oli eräänlainen lifestyle putiikki. Täällä oli myynnissä niin vaatteita kuin asusteitakin ja lisäksi kattava valikoima piensisustustuotteita. Ihania keittiöjuttuja oli vaikka kuinka paljon ja täältä mukaan lähti Hay:n salaattiottimet, pikkuinen maljakko sekä puulusikoita. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa jos käytte Vaasassa, liike löytyy osoitteesta hovioikeudenpuistikko 20.

Sliik Vaasa Liisa Koski

Pikkuruistakin pikkuisempi, mutta sitäkin kauniimpi herkkupuoti Liisa Koski 1917 on myös vierailun arvoinen paikka. Täältä saat ihania suklaita, vastajauhettua kahvia ja kaikkea sellaista herkullista mitä et vaan voi vastustaa. Putiikki itsessään on myös ihanan tunnelmallinen rautakierreportaineen ja vanhanaikaisine sisustuksineen. Herkkupuoti löytyy osoitteesta kauppapuistikko 12.

sliik vaasa hotelli astor

Meidän hotelli Astor oli myös tosi kaunis ja tunnelmallinen paikka ja sijaitsi ihan rautatieasemaa vastapäätä. Tämän paikan brunssit ovat kuulemma suosittuja ja olihan siellä vaikka mitä pöydässä kun juuri siihen aikaan satuimme hotellille saapumaan. Huoneissa oli myös sauna ja osassa lisäksi poreamme!

sliik vaasa hotelli astor wasa
Sliik Vaasa Villa Sandviken

Yksi piipahtamisen arvoinen paikka on myös Villa Sandviken niminen paikka, joka toimii juhlapaikkana, mutta myös ihan tavallisena ravintolana. Ruoka oli hyvää ja ympäristö mitä mielenkiintoisin. Alhaalla oli iso sali, mutta yläkerrassa sitten eri teemoilla sisustettuja kabinetteja ja lisäksi paikasta löytyi kellarista vielä erillinen baari!

Sliik Vaasa Villasandviken
sliik vaasa sisustuskaupat

Yllä vielä kuva muutamista ostoksistani ja osa tuotteista oli saamassani goodie bagissa. Vaasa on kyllä etenkin kesällä hurjan kaunis kaupunki ja jos siellä päin piipahdatte niin toivottavasti sisustuksen ystäville oli näistä vinkeistä apua!

    Lue lisää