Ihania pellavatuotteita+alekoodi

*pellavatuotteet saatu Nordic Swan livingilta

Ollaan huhkittu saunamökin rempan kimpussa aika tehokkaasti viime ajat ja ihanaa, nyt se on valmis! Tai no, pinnat on kauttaaltaan nyt käsitelty ja päästään sisustuspuuhiin. Juhannuksena saadaankin varmaan pitää saunamökin tuparit! Jotain pientä fiksausta tuossa saunamökissä on vielä mm. listojen kiinnitystä ja verhotankojen laittoa ym. Laittelen teille sitten kuvia lopputuloksesta heinäkuun puolella. Nyt ajattelin hetken aikaa huilata ja ottaa ihan rennosti, viime viikot kun on menneet aikalailla hektisessä aikataulussa.

Sain Nordic Swan living yritykseltä ihanan lähetyksen, jossa oli heidän superkauniita pellavatuotteita. Paketissa oli mm. näitä pehmeitä luoto-sarjan pyyhkeitä sekä saman sarjan kylpytakki. Ja sain muutes myös teille alekoodin jaettavaksi Nordic Swan living verkkokauppaan, kurkkaahan se postauksen lopusta!

Nappasin kassillisen pellavajuttuja mukaani ja suuntasin mökille kun oli niin ihanan lämmin keli. Näitä luonnonläheisiä ja kauniita tekstiilejä katselee mielellään ja nämä on ilo jättää esille naulakkoonkin!

Tämä luoto-sarjan kylpytakki on niin kivan pehmeä ja mukava päällä! Kylpytakkeja ja pyyhkeitä löytyy kolmessa sävyssä: pellava, valkoinen ja harmaa.

Sliik Nordic Swan Living Luoto Pyyhe

Jos haluat itsellesi näitä pellavatuotteita tai jotain muita ihania Nordic Swan Living tuotteita niin koodilla ”sliik” saat nyt -20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Alekoodi on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Merkillä on aivan ihania torkkupeittoja, säkkituoleja ym. juttuja, joten kannattaa käydä kurkkaamassa! Laitoin myös instagramiin käyntiin arvonnan, jossa palkintona on tuollainen luoto-kylpytakki vapaavalintaisessa sävyssä. Käykäähän osallistumassa @sinisliik tilillä.

Oma juhannus menee töissä, mutta onneksi tässä ennen juhannusta on pidemmät vapaat ja ehtiihän sitä töidenkin jälkeen vielä grillaamaan ja saunomaan mökille. Toivottelenkin teille oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta! Mitäs muutes teidän juhannussuunnitelmiin kuuluu?

    Lue lisää