Kylpyhuoneen sekä keittiön sisustuksen uutuuksia ja kokemuksia mustista hanoista

Kaupallinen yhteistyö LVI-verkkokauppa.fi

Olen tässä muutaman vuoden aikana saanut ihan hurjasti kysymyksiä meidän kodin mustista hanoista ja suihkusta sekä yleensäkin noista Tapwell tuotteista. Nyt kun käyttökokemusta on aikalailla tasan tarkkaan se 2 vuotta, onkin ihan kiva kertoa omia kokemuksia näistä meidän kotoa löytyvistä tuotteista.

LVI-verkkokauppa.fi on Tapwell tuotteiden jälleenmyyjä ja heiltä löytyykin laaja valikoima brändin eri tuotteita. Meillä kävi myös kuvattavana kaksi ihanaa kullansävyistä Tapwell hanaa, värit olivat honey gold ja white gold. Aika hurjaa miten pelkästään hanaa vaihtamalla voi keittiöön saada ihan eri ilmeen! Jos siis pähkäilet kullansävyisten ja ehkäpä mustan hanan välillä, kurkkaahan tästä postauksesta lisää kuvia. Postauksen lopusta löytyy myös alekoodi verkkokaupan valikoimaan ja valikoimissahan on paljon muutakin kuin Tapwell tuotteita!

LVI-Verkkokauppa.fi on perheyritys ja heiltä löytyy vuosikymmenien kokemus LVI-alalta. Heiltä löytyy laaja valikoima tyylikkäitä sisustuksellisia design LVI-tuotteita sekä myös muita sisustustuotteita.

Keittiöömme valitsimme aikanaan tämän Tapwell RIN984 keittiöhanan ja tähän hanaan olen ollut tosi tyytyväinen. Hanassa ei ole mitään kulumaa, jälkiä tai muutakaan moitetta. Mattamusta on aika armollinen lialle ja kaikki lähtee helposti rätillä pyyhkimällä. Tälle hanalle siis iso suositus täältä!

Kotimme kylpyhuoneeseen valitsimme mustan Tapwell TVM7200-150 kattosuihkun sekä BI069 pesuallashanan käsisuihkulla. Edelleenkin joka kerta ihastelen noita mustia yksityiskohtia kylppärissämme ja ne ovatkin yleisilmeeltään säilyneet ihan siisteinä. Suihkussa meillä ei kovinkaa näkyviä kalkkijäämiä ole tullut, mutta käsisuihkun pidikkeessä on ilmennyt jonkin verran kulumaa. Pidike onkin nykyään tuotekehittelyn myötä erilainen ja pidikkeen sisäpuolella on musta muoviosa, joka ehkäisee normaalia kolhiintumista. Mustissa hanoissamme ei missään ole yhtään kalkkijäämiä, se on ollut tosi positiivinen juttu! Kalkin näkyminen on tietysti kiinni siitä kuinka kalkkista vesi on. Meillä suihkussa näkyy ihan vähän tuossa sekoittajan päällä kalkkia, mutta ei juurikaan muualla.

Vessassamme onkin tuo sama pesuallashana käsisuihkulla ja tosiaan hanassa ei näy minkäänlaisia käytönjälkiä! Mitään naarmuja tai pinnoitteen kulumista ei ole eikä tosiaan sitä kalkkiakaan. Tämä hana on meillä se eniten käytetty ja olen kyllä tosi tyytyväinen tähän hanamalliin. Bideesuihkun pidikkeessä meillä on ollut sama juttu kuin suihkunkin pidikkeessä ja pidikkeestä on vähän pinnoitusta lähtenyt.

Mustien hanojen lisäksi Tapwellilla on monia muitakin kauniita sävyjä. Itseasiassa nyt kun näitä uusia hanoja meillä kuvasin, mietin olisiko pitänyt sittenkin valita esimerkiksi tämä white gold sävy. No jaa, ei tätä tainnut silloin kyllä olla valikoimissakaan, mutta huippukauniilta tämä kyllä täällä meidän keittiössä näytti! Mitä sinä tykkäät?

White gold on itse asiassa aika hauska ja mielenkiintoinen sävy. Jossain valossa se näyttää selkeästi kultaiselta, mutta jossain taas lähes hopeiselta. Tämä on selvästi honey gold sävyä vaaleampi ja vähemmän keltainen. Tuossa hanan vieressä oleva nappula on kromi sävyinen ja tuosta ehkä näkeekin, että ihan kovin suurta eroa ei siihenkään ole. Tämä on kauniin hillitty, mutta silti jotenkin nousee esiin ja kiinnittää huomion. Aivan ihana, oma suosikkini!

Toinen kuvaamani hana oli honey gold sävyssä ja tämä on selkästi ns. rehellisen kullanvärinen ja kirkkaampi kuin esimerkiksi messinkinen. Messinkiin verrattuna tämä on ehkä helppohoitoisempi ja etenkin jos tykkää sävyn pysyvän kultaisena, messinki kun tummuu ja patinoituu ajan kanssa.

Nyt kun näitä kuvia katselen niin ei tämäkään sävy kyllä hassumpi ole! Ja kylppärissä esimerkiksi suihkussa todella näyttävä ja kaunis väri. Näin jälkeen päin tulee joskus ihmeteltyä, että miten sitä ikinä saikaan kaikki valinnat tehtyä, kivoja vaihtoehtoja kun on niin monia. Mikä on muutes sun suosikki näistä kolmesta hanasta meidän keittiössä? Kyseinen hanamalli on EVO 184 ja kaikki sävyt löytyvät täältä. Tapwellilta löytyy myös ihanat uudet ARM-hanat, joihin pääset tutustumaan tästä.

LVI-verkkokauppa.fi haluaa panostaa myös kotimaisuuteen ja ekologisuuteen ja valikoimasta löytyy myös esimerkiksi Woodion ja Duratin design-altaat! Molemmat ovat kotimaisia yrityksiä ja molempien tuotteissa yhdistyy kauniin muotoilun lisäksi innovatiivinen Suomessa kehitetty tuotemateriaali. Woodio tuotteet valmistetaan energiajätteenä kierrätettävästä puukomposiitista ja materiaali on tosiaan vedenkestävää. Sävyjä ja malleja on runsaasti ja tästä pääset tutustumaan niihin.

Duratin altaissa materiaalina on täysin kierrätettävä polyesteripohjainen solid surface. Tästä materiaalista noin 30% on kierrätysmuovia. Näissä tuotteissa mahtavaa on se, että ne ovat todella pitkäikäisiä sillä niiden pintaa voidaan uudistaa hiomalla! Kurkista Duratin tuotteet tästä, Limited edition Durat Kulho malja-allas on nyt erikoishintaan sivustolla. Durat tuotteet ovat mielestäni kauniita ja niitä on saatavilla myös mittatilauksena monenlaisissa kuoseissa ja väreissä.

Page1

Valikoimassa on tosiaan myös erilaisia sisustustuotteita mm. keittiöön ja kylpyhuoneeseen. LVI-verkkokauppa.fi pitää tärkeänä, että estetiikan lisäksi valikoiman tuotteet ovat myös korkealaatuisia ja turvallisia. Kalustepuolella löytyy mm Temalin, Rej Designin ja Hietakari/Sandriffin tuotteita ja lisäksi valikoimassa on hurjan kauniita Essis Collection by Lasilinkin peilejä ja suihkuseiniä ym. Jos nyt rakentaisimme, haluaisin ehdottomasti tällaisen tai tällaisen suihkuseinän. Hitsi kun pari vuotta sitten ei tahtonut edes mustakarmista suihkuseinää olla missään, mutta jos haaveilet sellaisesta niin tsekkaapa nämä Hietakari-Sandriff tuotteet!

Yllä olevassa kollaasissa muutamia omia suosikkejani LVI-verkkokauppa.fi sivuston valikoimasta. Hitsi en lakkaa ihastelemasta noita woodion altaita, ihan mahtavat sävyt, mallit ja huippujuttu tuo puu materiaalina. Vinkkaan vielä, että saatte koodilla ”Sliik” -5% alennuksen koko kaupan valikoimasta, alekoodi on voimassa 30.6.2019 saakka.

Mitä tykkäsit postauksessa esille nousseista keittiön ja kylpyhuoneen sisustuksen uutuuksista?

    Lue lisää