Hakola edit, täydellinen kirjahylly!

Kaupallinen yhteistyö Hakola

Olen jo pidempään kaivannut perinteistä kirjahyllyä tänne meidän kotiin. Meillä on edelleen osa kirjoista ja tavaroista muuttolaatikoissa eikä niitä ole oikein huvittanut sieltä kaivellakaan, sillä mitään kätevää säilytyspaikkaa ei niille ole ollut. Nyt makkarissamme kuitenkin komeilee ihana Hakolan Edit-hylly ja tähän saan vihdoin kirjat, valokuva-albumit ym säilytykseen!

Hylly tulee täyttymään myöhemmin tosiaan vielä pääasiassa kirjoilla, mutta kuvasin tämän nyt kuitenkin näin hieman hillitymmällä tavaramäärällä, sillä näin hylly pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Edit-hylly on kyllä uskomattoman kaunis ja vaikka tämä korkea versio on 190 cm korkea, on ulkonäkö ja kokonaisuus silti kauniin siro ja ilmava. Heti kun hylly tuohon laitettiin, näytti se mielestäni siltä kuin se olisi ollut siinä aina. Kaunis vaalea saarni sopii täydellisesti meidän makkarin sävymaailmaan ja täällä leijaili hurmaava puun tuoksu usemman päivän kun hylly saatiin kasattua. Kyllä aito puu on vain upea materiaali!

Sliik Hakola Edit Hylly

Edit-hyllyä löytyy kahdessa koossa, tämä korkea 190cm kokoinen ja sitten matalampi versio. Hyllyn voi tilata myös joko kolmella tai kuudella hyllylevyllä ja mikäli tässä on 3 hyllylevyä, toimii tämä myös vaatetelineenä. Kasaus on helppo ja nopea homma, siihen meni oikeasti vain muutama minuutti! Tässä ei tarvitse ruuvata mitään osia ja hyllyt vain nostetaan valmiiksi koottuun runkoon paikoilleen. Ainoa juttu mitä työkalulla täytyy tehdä on kiinnittää hylly kahdella ruuvilla seinään kiinni. Tämä kannattaa tehdä turvallisuussyistä, vaikka hylly itsessään pysyisikin pystyssä ilman kiinnitystäkin.

Edit-hyllyä olen ihastellut mm. Maijun ruokailutilassa ja Tiinan työhuoneessa ja tosiaan tämä kyllä sopii niin moneen paikkaan ja tarkoitukseen. Hakolan tarinaa on ollut mahtava seurata ja on ihanaa, että pitkät perinteet omaava perheyritys on noussut viime vuosina suureen suosioon. Hakolan kotimaisia tuottteita löytyykin nykyään monesta suomalaisesta kodista, yksi heidän suosituimmista tuotteistaan taitaa olla kaunis Lazy-sohva!

Tosiaan korkean Edit-hyllyä voi käyttää myös tällaisena vaatetelineenä ja otin muutaman kuvan tästäkin versiosta. Meidän oma on se 6 hyllylevyn kokonaisuus, joten poistin keskeltä vain 3 hyllyä ja vaateteline oli valmis!

Tämä näyttäisi varmasti upealta eteistilassa, mutta tosi kiva tämä on esimerkiksi makuuhuoneessakin. Kauneimmillaan tämä on kun tässä ei ole liikaa tavaraa ja valitsinkin kuviin vain muutaman vaatekappaleen ja asusteen.

Itse tykkään kovasti tällaisista huonekaluista ja tavaroista, jotka ovat muunneltavissa. Vaikka minulla nyt onkin tälle tietty käyttötarkoitus mielessä, on kiva, että mahdollisuus on myös käyttää tätä toisella lailla. Näin huonekalut kestävät aikaa ja kulkevat mukana eri kodeissa ja elämänmuutoksissa. Olen itse hankkinut meille huonekaluja ajatuksella, että niitä voisi joskus antaa lapsille sitten eteenpäin heidän ensimmäisiin omiin koteihin. Laadukkaista ja aidoista materiaaleista valmistetut huonekalut kestävät käytössä vuosikymmeniä ja vain kaunistuvat ajan saatossa.

Loman aikana olisi tarkoitus järjestää autotalli ja samalla sitten käydä ne loputkin muuttolaatikot läpi. Edit-hylly saakin sitten paljon lisää täytettä ja nyt jo kuvausten jälkeen kaivoin kaapeista kaikki täällä sisällä olevat kirjat ja laitoin ne paikoilleen. Jos sinulla on etsinnässä kaunis ja laadukas hylly niin kurkkaa ihmeessä Edit. Se on tosiaan täysin kotimainen tuote ja valmistettu Jurvassa, kuinka huippu juttu!

 • Tiina
  15.7.2019 at 13:03

  Hylly sopii ihan älyttömän hyvin teidän makkariin! Ja on muuten tosi kauniit asetelmat.

  • Sini
   19.7.2019 at 09:22

   Kiitos Tiina 🧡

 • R
  31.7.2019 at 20:51

  Ihana hylly!
  Ja vielä kysyisin, että lähteekö tuosta Annon Sumu-matosta paljon nukkaa? Itsellä se harkinnassa, mutta mietityttää että kuinka paljon se sotkee..

  • Sini
   31.7.2019 at 21:15

   Eikös! Ja rehellinen vastaus, kyllä lähtee! Etenkin uutena pölyää tosi paljon ja meillä tuli dyson rikkaimurin säiliö aina jo muutaman minuutin päästä ihan täyteen! Nyt kun tätä on imuroitu ahkerasti jo pidempään niin enää ei niin pölyä irtoa. Alussa kuitenkin tosi paljon

Lue lisää