Hyvän mielen matto

Kävin viikonloppuna täällä meidän paikallisilla markkinoilla ja olipa kiva ylläri, että sinne oli tullut paljon uusia yrittäjiä pitämään kojuja. Yhdessä kojussa myytiin ihania mattoja, tabletteja, pannunalusia ja muita käsitöitä ja jäinkin siihen hetkeksi niitä ihailemaan.

Kojua piti Namaste Dreams niminen voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tehtävänä on auttaa vähäosaisia nepalilaislapsia ja heidän perheitään tukemalla maksutonta koulutusta ja järjestämällä työmahdollisuuksia Nepalin alueella. Namaste Dreams ostaa ja myy nepalilaisia käsityötuotteita kuten esimerkiksi näitä ihania mattoja ja kašmirpeittoja. Olen kaivannut vessaamme uutta mattoa jo pidempään ja kojussa oli tällainen tosi kaunis harmaa huopapallomatto, jonka päädyin lopulta sitten meille ostamaan. Mattoja löytyy monessa eri värissä ja monen kokoisena ja heidän kauttaan saa tilata myös maton omilla mitoilla ja väritoiveilla!

Päädyin tähän vaaleanharmaaseen, jossa on kaunis eläväinen väritys ja sävyltään on vähän lämpöiseen taittava. Mielestäni tämä on kyllä tosi nätti ja niin mielettömän ihana jalan alla! Itse meikkaan tässä vessassa joka aamu ja nyt on ihana kun saa seisoskella lämpöisen ja pehmeän maton päällä. Matto on villaa ja kestää myös vesipesun, puhdistukseen suositeltiin marseille saippuaa. Meidän maton halkaisija on 95cm ja tällä oli hintaa 120 euroa. Pienempi 65cm halkaisijalla oleva maksoi 80 euroa ja tosiaan tuolta voi tilata myös isompiakin mattoja.

Maton ostamisesta tuli hyvä mieli, sillä maton tuotto menee hyvään tarkoitukseen. Namaste Dreams ottaa myös lahjoituksena vastaan mm. hyväkuntoisia käytettyjä lasten- ja vauvanvaatteita, kenkiä sejä englanninkielisiä kirjoja ja auttaa voit myös liittymällä jäseneksi 10 euron hintaan tai lähtemällä mukaan vapaaehtoistyöhön. Jos kiinnostuit niin Namaste Dreams toiminnasta lisää täällä ja sivuilta löytyy myös jotain tuotteita myynnissä ja värivaihtoehdot mm. tilausmattoihin.

Ai niin, meidän maton sävystä sain useita kyselyitä instan kautta. En ollut ihan varma mikä sävy on niin kysyin sitä vielä Namaste Dreamsilta. He kertoivat sävyn olevan Taimen #265. Olipa myös ihana kuulla, että instastoorien höpöttelyitteni tuloksena heille oli tullut jo useampi mattotilaus! Tämä on oikeastaan ihaninta bloggaamisessa kun näkyvyyttä voi käyttää johonkin hyvään ja tärkeään!

 • Nimetön
  10.7.2019 at 21:11

  Siis, mainostat mattoa, mistä et laita yhtä kokonaista kuvaa?

  • Sini
   11.7.2019 at 00:22

   Saman näköinen sen on joka puolelta 😉 mulla oli käytössä objektiivi, jolla ei saa pienestä tilasta kovin hyvin kokonaiskuvaa enkä löytänyt toista objektiiviani. Kauempaa otettuna taas vessan ovi ja karmit oli tiellä, joten näillä mentiin nyt.

Lue lisää