Kauneimmat kastelupallot

*Kastelupallot saatu Weecos / Bloun

Sain jokin aika sitten aivan ihanat käsinpuhalletut kastelupallot ja nämä olivat kyllä niin nätit, että halusin vinkata näistä täällä blogin puolellakin. Kyseessä on siis kotimaisen Bloun brändin kastelupallot, jotka valmistetaan Suomessa kierrätyslasista käsityönä ilman muotteja. Kaikki pallot ovat omia taideteoksiaan eikä toista samanlaista tule vastaan.

Weecos taas on verkkokauppa, joka on koonnut yhteen paikkaan vastuullisesti toimivien brändien tuotteita. Jokainen Weecosissa oleva merkki on läpäissyt Weecosin vastuullisuuskyselyn, jossa arvioidaan merkin ja sen tuotteiden laatua taloudellisen ja sosiaalisen vastuun sekä ympäristövastuun näkökulmista. Kyselyssä on eri osioita liittyen itse tuotteeseen, materiaaleihin, tuotantoon, immateriaalioikeuksiin, pakkaamiseen ja kuljetukseen sekä tuotteen huoltoon ja kierrätykseen.

Bloun onkin siis yksi brändi, jonka tuotteita myydään Weecos kaupassa. Ja merkkejä löytyy hurjasti muitakin, kurkatkaapa vaikka merkkivalikoimaa! Kyseiset kastelupallot sain Weecos kaupan pride kampanjaan liittyen. Weecos for Pride -leima on mahdollisuus niin Weecosille kuin merkeille tukea ihmisoikeustyötä jatkuvasti. Jokaisesta myydystä Weecos for Pride -tuotteestaan merkki lahjoittaa vähintään 10 %:a Setan toimintaan, jonka lisäksi Weecos lahjoittaa kaikista myydyistä Weecos for Pride -tuotteista Setalle 1 euron. Kurkkaa tästä mitkä kaikki brändit ovat mukana kampanjassa!

Bloun kastelupallot löydät täältä ja valittavana on useampi sävy. Näistä tuotteista lahjoitetaan 20 %:a ihmisoikeusjärjestö Setan toimintaan. Molemmat näistä meillä olevista sävyistä ovat mielestäni tosi nättejä ja ihanaa kun käytännölliset tavarat ovat myös kauniita!

Tänään paistoi illalla niin kauniisti aurinko tuohon olohuoneeseen, että innostuin näitä kuvaamaan enemmänkin. Näistä valo heijastuu kauniisti ja värit pääsevät oikeuksiinsa juurikin aurinkoisella kelillä. Ja siis tällaiselle laiskalle kastelijalle nämähän ovat ihan must have jutut! Nyt ei ihan niin katastrofaalista ole jos pääsee kastelu unohtumaan vähän pidemmäksi aikaa.

Pienillä jutuilla voi tuoda kodin sisustukseen kivoja vivahteita ja uusia värejä. Hassua, että näinkin pienet jutut ovat juuri ne joihin katse kiinnittyy tilassa ja olenkin nyt ihaillut näitä useampana päivänä. Näiden lisäksi oli valikoimissa myös viininpunainen, keltainen ja kirkas värivaihtoehto. Se keltainen olisi myös aika ihana!

Kummasta tykkäät enemmän, sinisestä vai vihreästä?

 • Anni-Maaria
  3.7.2019 at 15:20

  Oi, ovatpa kauniita (ja käytännöllisiä)! Tuo vihreä etenkin on aivan ihana <3

  • Sini
   5.7.2019 at 15:52

   se on munkin suosikki!

 • Leea
  5.7.2019 at 14:55

  Saako näitä laitettua paikalleen niin ettei palloon mene multaa?

  • Sini
   5.7.2019 at 15:52

   Ei mulla ainakaan mennyt ollenkaan multaa, tökkäsin ne vaan tuohon ruukkuun 😀

 • Leea
  5.7.2019 at 14:56

  Kauniita! <3

 • Leea
  9.7.2019 at 19:35

  Ostin kirkkaita kastelupalloja ja kun tökkään ne multaan, alkaa palloon kerääntyä heti multaa eivätkä ne näytäkään niin kivoilta mitä ajattelin. Onkohan noissa palloissa joitain eroja? 🤔

 • Juulia
  23.7.2019 at 21:57

  Höh! Näitä ei enää saa tilattua 🙁

Lue lisää